Άρης: Οι διεθνείς και ο… Ρουπ
i

Λούκας Ρουπ/©Intime

Άρης: Οι διεθνείς και ο… Ρουπ

Αλέξης Σαββόπουλος 11:31 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 28.03.2023

Ποια τα δεδομένα με τους πέντε διεθνείς του Άρη και τον 32χρονο Γερμανό μέσο εν όψει Ολυμπιακού.

Με τη σταδιακή ενσωμάτωση των διεθνών θα επανεκκινήσει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μπράμπετς και Μαζικού ήδη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του και παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη με στόχο να προλάβουν την αυριανή προπόνηση. Ο Μπράμπετς αγωνίστηκε βασικός και στα δυο 90λεπτα στα παιχνίδια της Τσεχίας με την Πολωνία και την Μολδαβία. Αντίθετα ο Μαζικού δεν αγωνίστηκε καθόλου στα δυο παιχνίδια του Κονγκό με το Νότιο Σουδάν για τα προκριματικά του κυπέλλου εθνών Αφρικής.

Ο Νικολά Ενκουλού αγωνίστηκε ένα ημίχρονο στο 1-1 του Καμερούν με την Ναμίμπια και ολοκληρώνει σήμερα στις 16:00 τις υποχρεώσεις του, στο δεύτερο παιχνίδι με την Ναμίμπια εκτός έδρας. Άρα, λογικά θα είναι στην προπόνηση της Πέμπτης. Τελευταίοι αγωνίζονται οι δυο που αντιμετώπισαν και κάποια προβλήματα. Ο Καμαρά μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, με τη Μαυριτανία κόντρα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Ο επιθετικός του Άρη αποχώρησε τραυματίας στο 73΄, υπήρξε μια ανησυχία αλλά ο ίδιος ήταν καθησυχαστικός και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής στον αποψινό αγώνα.

Βασικός αναμένεται να αγωνιστεί ο Λούις Πάλμα κόντρα στον Καναδά στις 03:00 τα ξημερώματα στο Τορόντο. Ο 23χρονος παίκτης δεν αγωνίστηκε καθόλου στο φιλικό της Ονδούρας με το Ελ Σαλβαδόρ λόγω μιας ίωσης αλλά σήμερα θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του αφού ο αγώνας είναι κρίσιμος (Καναδάς και Ονδούρα μοιράζονται την πρώτη θέση με έξι βαθμούς). Το άσχημοι για τον Πάλμα είναι ότι θα βρίσκεται στην προπόνηση της Παρασκευής και με αρκετή επιβάρυνση από τα υπερατλαντικά ταξίδια.

Ο Τερζής, από σήμερα, θα έχει το βλέμμα του στραμμένο και στον Ρουπ. Ο Γερμανός αναμένεται σιγά-σιγά να μπει στις προπονήσεις ώστε να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρει ξανά κάποια λεπτά συμμετοχής μετά από σχεδόν ένα μήνα. Ο προσανατολισμός για τον Ρουπ είναι να είναι απόλυτα έτοιμος στον μεσοβδόμαδο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.