Άρης: Οι δυο διαφορετικοί Ιτούρμπε
i

©Intime

Άρης: Οι δυο διαφορετικοί Ιτούρμπε

Αλέξης Σαββόπουλος 10:07 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 15.05.2023

Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ ο Παραγουανός στη διετία του στον Άρη. Ο εξαιρετικός των playoffs και ο… χαμένος στη μετάφραση τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο.

Ο Άρης στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στηρίχτηκε σε ατομικές εξάρσεις των ποδοσφαιριστών του και λιγότερο σε αυτό που λέμε ομαδική προσπάθεια. Κάποιες στιγμές ο Πάλμα με τα υπέροχα γκολ του, ο Νταρίντα από τον Γενάρη και μετά που… κούμπωσε άμεσα στο σύνολο, ο Μαντσίνι μέχρι να πάρει μεταγραφή και ο Ιτούρμπε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Παραγουανός ήταν φανερό πως έβαλε στόχο να αποδείξει ότι δεν ήταν υπερβολικά όσα γράφτηκαν όταν ο Άρης τον αποκτούσε πριν από δυο χρόνια και με την εικόνα που εμφάνισε, ειδικά στα playoffs, αδίκησε τον εαυτό του και τις δυνατότητες που είχε να κάνει τη διαφορά στη Super League.

Την αγωνιστική του μετάλλαξη προς το καλύτερο, επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί αφού στο μίνι πρωτάθλημα είχε τρία γκολ και μια ασίστ ενώ συνολικά φέτος ολοκληρώνει τη δεύτερή του σεζόν στο club, με συνολική επίδοση, έξι γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Όταν πέρσι, μια ολόκληρη σεζόν, είχε μόλις δυο γκολ και δυο ασίστ. Αυτά τα

σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και η έλλειψη σταθερότητας είναι που οδηγούν, όπως όλα δείχνουν, τον Άρη και τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα να αναζητήσουν κάτι διαφορετικό για τα πλάγια της επίθεσης.