Άρης - Ολυμπιακός: Παίζουν τα ρέστα τους για την πρόκριση (vid)
i

Ολυμπιακός - Άρης/ ©Intime

Άρης - Ολυμπιακός: Παίζουν τα ρέστα τους για την πρόκριση (vid)

Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη ρεβάνς του 1-0 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό απόψε (25/1,19:30, Cosmpote Sport 1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη ρεβάνς του 1-0 στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι «κίτρινοι» θέλουν να κάνουν την ανατροπή. Θυμίζουμε ότι το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει. Με νίκη του Άρη με διαφορά ενός τέρματος το ματς πάει παράταση, με μεγαλύτερη διαφορά οι «κίτρινοι» παίρνουν την πρόκριση, ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει ισοπαλία ή νίκη για να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Μαντσίνι, στα 3 εκατ. ευρώ η αποζημίωση για Άρη και Μπορντό!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:49 - 25.01.2023

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Μαντσίνι, στα 3 εκατ. ευρώ η αποζημίωση για Άρη και Μπορντό!

Ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» την μεταγραφή του Αργεντίνου και θα καταβάλλει συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα του Ντάνιελ Μαντσίνι, αποζημιώνοντας τον Άρη και τη Μπορντό που είχε ποσοστό μεταπώλησης. Τι προβλέπει η συμφωνία με τον παίκτη.

Ο Άλαν Πάρντιου συμπεριέλαβε κανονικά τον Ντάνιελ Μαντσίνι στην αποστολή, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει νωρίτερα η ΠΑΕ παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Εκτός έμειναν οι Νταμπό, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Ροντρίγκες, Χαΐροβιτς και Καρακασίδης.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Λούις Πάλμα, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Από την άλλη δεν ταξιδεψαν στη Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού ο Μαρσέλο και ο Ρέαμπτσιουκ. Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Ραμόν και τον νεαρό Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, που αποτελούσε μέλος της Β’ ομάδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ροντινέι, Ντόη, Χρυσόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Ντουκουρέ, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ετέμπο, Νταρίντα – Πάλμα, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία – Γκρέι.

Ολυμπιακός (Mίτσελ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόι, Σισέ, Ανδρούτσος – Σαμασέχου, Μπουχαλάκης – Μπιέλ, Βαλμπουενά, Μασούρας – Ελ Αραμπί.

Tags: