Άρης: «Παίζει» στα ΜΜΕ της Βουλγαρίας το όνομα του Κράστεφ

Φίλιπ Κράστεφ

i

Φίλιπ Κράστεφ / Twitter

Άρης: «Παίζει» στα ΜΜΕ της Βουλγαρίας το όνομα του Κράστεφ

Αλέξης Σαββόπουλος 20:35 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 09.05.2023

Επιμένουν οι Βούλγαροι για τον νεαρό μέσο μετά το πρόσφατο ταξίδι του Παλίκουτσα για να παρακολουθήσει δυο αγώνες του βουλγάρικου πρωταθλήματος.

Εδώ και λίγες μέρες, τα ΜΜΕ στη Βουλγαρία εμπλέκουν τον Άρη με μια σειρά ποδοσφαιριστών της Λέφσκι (Γουέλτον, Σούντμπεργκ και Χοσέ Κόρντομπα), μεταξύ των οποίων και τον Φίλιπ Κράστεφ που ανήκει στην Λόμελ και αγωνίζεται ως δανεικός στη Λέφσκι Σόφιας.

Αφορμή για αυτό, σύμφωνα με τους Βούλγαρους, ήταν ένα ταξίδι που έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη Ρόμπερτ Παλίκουτσα για να τον δει από κοντά. Ο Φιλίπ Κράστεφ αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λομέλ που ανήκει στον όμιλο City Group», τους Άραβες κοινώς που έχουν στην ιδιοκτησία τους την Μάντσεστερ Σίτι. 

Ο δανεισμός του Κράστεφ στη Βουλγάρικη ομάδα ολοκληρώνεται και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, δεν θα παραταθεί και ο παίκτης θα επιστρέψει στο Βέλγιο όπου έχει συμβόλαιο ως το 2025.

Ο Κράστεφ είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, είναι διεθνής και κόστισε 2,5 εκ, όταν αποκτήθηκε από τη Σλάβια. Φέτος έχει 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει επτά γκολ και έχοντας μοιράσει πέντε ασίστ. 

Από τον Άρη, επισήμως δεν σχολιάζεται κάτι για τον Κράστεφ. Η αλήθεια πάντως είναι ότι μετά το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή του Άρη, για να παρακολουθήσει δυο συγκεκριμένα παιχνίδια, του έχουν προταθεί τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές, που θα ήθελαν να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα…