Αρης: Παίζει τα ρέστα του
i

ΑΡΗΣ/@Intime

Αρης: Παίζει τα ρέστα του

Αλέξης Σαββόπουλος 08:45 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 25.01.2023

Στο… πυρακτωμένο Κλεάνθης Βικελίδης η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με πολλές απουσίες και δίχως τον Μαντσίνι, καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει το εισιτήριο για τε ημιτελικά.

Μια από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της χρονιάς δίνει απόψε ο Άρης στη ρεβάνς της ήττας του με 1-0 πριν από μια εβδομάδα από τον Ολυμπιακό. Σε ένα κατάμεστο, όπως όλα δείχνουν Κλεάνθης Βικελιδης, θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στα ημιτελικά, μένοντας ζωντανός στο θεσμό του κυπέλλου, τη μοναδική ουσιαστικά προοπτική διάκρισης που του έχει απομείνει.Τα δυο πρόσφατα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έδειξαν ότι η ομάδα του Μίτσελ δεν είναι άτρωτη  και άλλωστε υπάρχει και το παράδειγμα τον πρώτου γύρου και της νίκης του Άρη με 2-1. 

Βέβαια ο Πάρντιου έχει να αντιμετωπίσει πολλές και σημαντικές απουσίες που δυσκολεύουν τα πλάνα του και του στερούν τη δυνατότητα παρεμβάσεων από τον πάγκο αλλά ακόμη και καταρτισμού ενδεκάδας.  Κι αυτό γιατί λείπουν Καμαρά, Καματσο. Νταμπό, Εμπακατά, Ενκουλού, ο Πάλμα δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο και φυσικά ο Μαντσίνι που από χθες μετά τα μεσάνυχτα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, αφαιρώντας από τον προπονητή από μια ακόμη βασική επιλογή. Για την ενδεκάδα τα κουκιά είναι μετρημένα και δεν αναμένονται εκπλήξεις με Ετεμπο, Νταρίντα και Γκαρθία πιθανότερο σχήμα στον άξονα, με τους Ματέο, Ιτούρμπε και Γκρέι στην επίθεση.