Επίσημο: Αντιστροφή έδρας - Στο «Κλ. Βικελίδης» θα παίξει ο Άρης με τον Πανσερραϊκό

Επίσημο: Αντιστροφή έδρας - Στο «Κλ. Βικελίδης» θα παίξει ο Άρης με τον Πανσερραϊκό

Αλέξης Σαββόπουλος 18:45 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 19.10.2023

Ο Άρης και ο Πανσερραϊκός θ' αναμετρηθούν τελικά στο «Κλ. Βικελίδης» το Σάββατο.

Το ματς Πανσερραϊκός - Άρης πέρασε από πολλά κύματα, αλλά βρέθηκε λύση.

Το γήπεδο των Σερραίων, όπως είναι γνωστό, παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας και αποφασίστηκε να μείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας. Κι αυτό γιατί υπάρχει κίνδυνος για τους θεατές, αλλά και για τους γονείς και τα μικρά παιδιά που περνούν από τον περιβάλλοντα χώρο για το γειτονικό σχολείο.

Υπήρχε σκέψη αναβολής του αγώνα κι επίσης εξετάστηκε το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας στον Βόλο ή ακόμα και στα Γιάννινα. Φυσικα δεν αποκλείστηκε η πιθανότητα αντιστροφής της έδρας. Να γίνει δηλαδή το ματς στη Θεσσαλονίκη κι αυτό του δεύτερου γύρου στις Σέρρες (εάν φυσικά έχει ξεπεραστεί έως τότε το πρόβλημα).  

Το πρόβλημα είναι ότι είχε υπάρξει σπορά χειμερινής ποικιλίας στο γήπεδο, αλλά τελικά ξεπεράστηκε κι αυτό κι έτσι οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν γι' αντιστροφή της έδρας. Οπότε το Σάββατο ο αγώνας θα γίνει στο «Κλ, Βικελίδης» το Σάββατο την ίδια ώρα, δηλαδή στις 20.00.

Στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρεται: «Ανακοινώνεται ότι λόγω ζητημάτων στατικότητας στο γήπεδο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Πανσερρραϊκός και Άρης και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Άρης και Πανσερραϊκός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα την αντιστροφή της εν λόγω σειράς αγώνων και ως εκ τούτου, για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Άρης – Πανσερραϊκός» και για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Πανσερραϊκός – Άρης».

Αντιπρόεδρος Πανσερραϊκού: «Είναι επικίνδυνο το γήπεδο για τα παιδάκια που είναι δίπλα στο σχολείο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:19 - 19.10.2023

Αντιπρόεδρος Πανσερραϊκού: «Είναι επικίνδυνο το γήπεδο για τα παιδάκια που είναι δίπλα στο σχολείο»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, πήρε θέση σχετικά με την απόφαση να κλείσει επ' αορίστον το Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών.

Ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΠΑΕ Άρης "Κλεάνθης Βικελίδης" την ίδια ημέρα και ώρα που είχε οριστεί αντίστοιχα ο αγώνας ΠΑΕ Πανσερραϊκός – Άρης, δηλαδή το Σάββατο 21/10/2023 και ώρα 20.00».