Άρης: Πιο… ζεστά για επιθετικό. Ο Μαντσίνι… φέρνει εξτρέμ
i

Γκρέι/©Intime

Άρης: Πιο… ζεστά για επιθετικό. Ο Μαντσίνι… φέρνει εξτρέμ

Αλέξης Σαββόπουλος 11:27 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 22.12.2022

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης «καίγεται» για ένα παίκτη που θα έχει το εύκολο γκολ. Η παραχώρηση Μαντσίνι οδηγεί στην απόκτηση και ενός winger. Πάντα στο «κάδρο» ο Καμαρά.

Η επιθετική δυστοκία του Γκρέι, η μονοδιάστατη απειλή του Άρη κατά κύριο λόγο από τις στατικές φάσεις αλλά και η επικείμενη παραχώρηση του Ντάνιελ Μαντσίνι επαναφέρει ζεστά την κουβέντα για την ενίσχυση στην επίθεση με την προσθήκη ενός φορ, κάτι που έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή και ο Πάρντιου. Πιθανότατα και ενός εξτρέμ εκτός και αν βρεθεί κάποιος που να έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στις δυο θέσεις. Όπως ο Καμαρά για παράδειγμα που παραμένει δίχως ομάδα και ως εκ τούτου και στο… κάδρο.

Μια από τα ίδια…

Μια από τα ίδια…

Υπάρχουν ομάδες που τη μια φάση θα την κάνουν γκολ και θα κερδίσουν. Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από ιστορίες ομάδων που με… σημαία τους το… μισό μηδέν κατέκτησαν ακόμη και τίτλους. Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο Πάρντιου αυτό που θέλει είναι μια άμεση λύση με ένα παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει με το καλημέρα την ομάδα στις δύσκολες και καθοριστικές υποχρεώσεις που έχει μέσα στον Ιανουάριο. Μια περίπτωση παρόμοια με αυτή του Νταρίντα δηλαδή αλλά για την επίθεση. Ο Άγγλος τεχνικός βλέπει την ομάδα του να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά να μην είναι καθόλου αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια μέσα στο… κουτί και να αδικεί τον εαυτό της. Άρα χρειάζεται κάποιον που να προσφέρει… χείρα βοήθειας στο πρόβλημα του γκολ. Από χθες οι άνθρωποι του Άρη ξεσκονίζουν εκ νέου τις διαθέσιμες επιλογές με στόχο να βρεθεί ο παίκτης και να μπορέσει να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η άμεση εξέλιξη με τον Μαντσίνι ενεργοποιεί εκ νέου και την αναζήτηση ενός εξτρέμ που είχε «παγώσει» τις τελευταίες μέρες αλλά αναγκαστικά επανέρχεται στο προσκήνιο, εξαιτίας του κενού που θα αφήσει ο Μαντσίνι.