Άρης: Πρώτα η πρόκριση, μετά η διαχείριση
i

Παίκτες Άρη/©Intime

Άρης: Πρώτα η πρόκριση, μετά η διαχείριση

Αλέξης Σαββόπουλος 08:39 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 11.01.2023

Σφραγίζει το εισιτήριο στους «8» ο Άρης απέναντι στον Λεβαδειακό. Ελεγχόμενο ροτέισον από τον Πάρντιου και πιθανό ντεμπούτο Καμαρά.

Το κύπελλο είναι διαχρονικά ένας στόχος για τον Άρη και παρά το προβάδισμα που έχει πάρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με το 1-2 στη Λιβαδειά στο πρώτο παιχνίδι, δεν σκοπεύει να το πάρει αψήφιστα. Άλλωστε είναι πολύ πρόσφατο το περσινό πατατράκ από τη Λαμία που άφησε εκτός συνέχειας του κυπέλλου, τον Άρη. Ο Λεβαδειακός θεωρητικά έχει το μυαλό του περισσότερο στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία, όμως αν βρει έναν Άρη χαλαρό, θα τον τιμωρήσει.

Ο Πάρντιου έχει δυο πράγματα στο μυαλό του. Αφενός να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την πρόκριση και αφετέρου να κάνει και μια διαχείριση λόγω των δυο απαιτητικών αγώνων που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό. Επομένως σκέφτεται ένα ελεγχόμενο φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα, κάτι που φάνηκε και από το ότι άφησε εκτός τον Νταρίντα. Ο Νταμπό στη μεσαία γραμμή στο πλευρό του Ετέμπο, ο Καμάτσο στην επίθεση αντί του Γκρέι, ο Πίρσμαν στην άμυνα είναι τρεις πολύ πιθανές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ίσως και ο Σιαμπάνης στο τέρμα.

Το… αλατοπίπερο στην σημερινή (16:00) αναμέτρηση βάζει ο Αμπουμπακάρ και το πολύ πιθανό ντεμπούτο του στην δεύτερη θητεία του στον Άρη. Ο Πάρντιου τον πήρε στην αποστολή για να προσαρμόζεται και ανάλογα με την εξέλιξη είναι εξαιρετικά πιθανό να του δώσει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.