Αρης: «Ριζώνει» ο Μπράμπετς έως το 2026 στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Αρης: «Ριζώνει» ο Μπράμπετς έως το 2026 στο «Κλ. Βικελίδης»

Αλέξης Σαββόπουλος 08:31 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 10.03.2023

Συμφωνία του Άρη με τον διεθνή Τσέχο αμυντικό, Γιάκουμπ Μπράμπετς για πρόωρη επέκταση συμβολαίου ως το καλοκαίρι του 2026, σε συνέχεια της αρχικής συμφωνίας ως το 2025. Άμεσα οι υπογραφές.

Την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Μπράμπετς και ταυτόχρονα την πρόθεση της να αποτελέσει τον παίκτη σημείο αναφοράς του νέου Άρη, δείχνει στον Τσέχο αμυντικό η ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με το Sportal οι δυο πλευρές έχουν καταλήξει στους όρους της οριστικής συμφωνίας για την επέκταση του συμβολαίου του 30χρονου κεντρικού αμυντικού ως το καλοκαίρι του 2026. Για έναν επιπλέον χρόνο δηλαδή, αφού θυμίζουμε ότι η προηγούμενη συμφωνία τους, πριν από περίπου 2,5 μήνες, ήταν να ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο, μιας και το τρέχον συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2024. 

Ταυτόχρονα ο παίκτης θα δει να αυξάνονται και οι ετήσιες απολαβές του, ως επιβράβευση της παρουσίας του στην ομάδα αλλά και της απόλυτα επαγγελματικής συμπεριφοράς που έχει επιδείξει.

Να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του Μπράμπετς είναι ο ίδιος που εκπροσωπεί και τον Νταρίντα και η πρώτη κουβέντα με τον Θόδωρο Καρυπίδη για την επέκταση στο συμβόλαιο του έγινε κατά τη διάρκεια των υπογραφών με τον Νταρίντα. 

Έκτοτε δεν είχαν πέσει μόνο οι τελικές υπογραφές αφού στην πορεία προέκυψε η κοινή επιθυμία να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για άλλον ένα χρόνο. Έτσι, εκτός απροόπτου ο Άρης… δένει έναν από τους πολυτιμότερους και πιο αξιόπιστους ποδοσφαιριστές του ρόστερ για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια, με σαφή την πρόθεση και του νέου τεχνικού διευθυντή του club, Ρόμπερτ Παλίκουτσα να… χτίσει την κιτρινόμαυρη άμυνα γύρω από τον Μπράμπετς. 

Ο διεθνής Τσέχος που έχει κάνει από πέρσι που ήρθε στα μέρη μας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Φαμπιάνο, μετράει μέχρι σήμερα 65 συμμετοχές (όλες βασικός) και δυο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.