Τερζής και του χρόνου στον Άρη, μαζί του ο Τάσος Θέος

Τόλης Τερζής

i

©Intime

Τερζής και του χρόνου στον Άρη, μαζί του ο Τάσος Θέος

Αλέξης Σαββόπουλος 13:11 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 10.05.2023

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Τόλης Τερζής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Άρη την επόμενη σεζόν και θα έχει στο πλευρό του τον Τάσο Θέο, προπονητή της Εθνικής Νέων.

Με τον Τόλη Τερζή θα πορευθεί και τη νέα σεζόν ο Άρης. Ήταν μια σκέψη, που όπως σημειώθηκε ξανά, ήταν στο μυαλό του Θόδωρου Καρυπίδη και τις τελευταίες μέρες πάρθηκε οριστικά η απόφαση να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον Έλληνα τεχνικό.

Δίπλα του ο Τόλης Τερζής θα έχει έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη εμπειρία και τεχνικές γνώσεις. Τον προπονητή της Εθνικής Νέων, Τάσο Θέο που επιστρέφει στους «κίτρινους» μετά από αρκετά χρόνια και στον οποίο η διοίκηση ψάχνει ένα επιπλέον μαξιλαράκι ασφαλείας, που μπορεί να βοηθήσει το έργο του Απόστολου Τερζή.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Στα 16 παιχνίδια που έχει κάτσει στον πάγκο του Άρη φέτος, ο Απόστολος Τερζής έχει οδηγήσει την ομάδα του σε επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες. 

Ο Τάσος Θέος έχει εργαστεί με επιτυχία σε ομάδες τμημάτων υποδομής συλλόγων και συγκεκριμένα στον Άρη και στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν προπονητής της Κ17 και της Κ20 από το 2009 έως το 2013. Με την Κ17 μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή. Το 2013 εντάχθηκε στο προπονητικό team της πρώτης ομάδας. Από το 2014 έως το 2018 ήταν προπονητής της Κ15, Κ16, Κ17 του Ολυμπιακού, με τον οποίο κέρδισε τρία πρωταθλήματα. Από τον Φεβρουάριο 2019 έως και τη λήξη της σεζόν, εργάστηκε στο προπονητικό team της Κέρκυρας, στην οποία ανέλαβε και καθήκοντα πρώτου προπονητή. Τον Ιούλιο του 2019 ανέλαβε την Εθνική U17 και από το καλοκαίρι του 2021 την Εθνική Νέων με την οποία θα πάρει μέρος στα τελικά του Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19. Ως παίκτης, έχει αγωνιστεί στον Αετό Βασιλικών, στον Αγροτικό Αστέρα, στον Μακεδονικό, στον Ορφέα Σουρωτής και στην ΑΠΕ Λαγκαδά.