Πάντα στο «κάδρο» ο Βίντρα για την επίθεση
i

Βίντρα©Getty

Πάντα στο «κάδρο» ο Βίντρα για την επίθεση

Αλέξης Σαββόπουλος 08:42 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:43 - 10.05.2023

Ο Τσέχος διεθνής φορ παραμένει μια από τις επιλογές του Άρη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Ματέι Βίντρα ήταν διακαής πόθος του Άρη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (μάλιστα ο Άρης είχε ανακοινώσει και προφορική συμφωνία μαζί του) όμως κατέληξε στην Βικτόρια Πλζεν στην οποία αγωνίζεται από τον Ιανουάριο και έπειτα. Και όπως φαίνεται παραμένει και για αυτή που έρχεται και θα φέρει αλλαγές και προσθήκες στην επιθετική γραμμή του Άρη, για μια ακόμη φορά.

Ο Τσέχος σέντερ φορ που έχει το πλεονέκτημα ότι εκπροσωπείται από τον ατζέντη των Μπράμπετς και Νταρίντα, έχοντας δηλαδή δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του (επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό), κάτι που επιβεβαιώνουν και οι πέντε συμμετοχές του στο βασικό σχήμα με την Βικτόρια σε σύνολο 12 αγώνων. πετυχαίνοντας μάλιστα και τρία γκολ. 

Ο 31χρονος φορ παραμένει μια από τις βασικές επιλογές (όχι η μοναδική φυσικά) για τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα στον οποίο αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του, ενώ αρέσει πολύ και στον Θόδωρο Καρυπίδη. Ένας ακόμη λόγος που ο Άρης εξακολουθεί να έχει στο… κάδρο τον Βίντρα είναι και οι πληροφορίες που έχει συλλέξει και από τους δυο συμπατριώτες του από τους οποίους, οι κιτρινόμαυροι έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι. Μοναδικό μείον ότι έχει συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν με τους Τσέχους.