Ο Άρης θ’ ανακοινώσει αύριο τον Κάρλσον – Στη Σουηδία ο παίκτης

Ο Νταβίντ Κάρλσον.

i

©intime

Ο Άρης θ’ ανακοινώσει αύριο τον Κάρλσον – Στη Σουηδία ο παίκτης

Αλέξης Σαββόπουλος 20:02 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 13.07.2023

Ο Νταβίντ Κάρλσον αναχώρησε για τη Σουηδία και θα γυρίσει τη Δευτέρα για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Άρη.

Η μεταγραφή του Νταβίντ Κάρλσον έχει ολοκληρωθεί στον Άρη.

Ο 29χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός, ωστόσο, θ’ ανακοινωθεί αύριο, αφού οι Θεσσαλονικείς περιμένουν κάποια έγγραφα από την ομάδα του στην Ιαπωνία την Ουράβα. Ο παίκτης, ο οποίος ήρθε χθες στη Θεσσαλονίκη, έφυγε για Σουηδία, ώστε να τακτοποιήσει τις υποθέσεις του, να πάρει τα πράγματά του και θα επιστρέψει οικογενειακώς μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Άρη υπό τις οδηγίες του Απόστολου Τερζή.

Ο Κάρλσον, όπως είναι γνωστό, έμεινε ελεύθερος από την Ουράβα στην Ιαπωνία. Πέρασε ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και πλέον έχει σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος.

Το σημαντικό, βέβαια, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Άρη στις 27/7 είναι ότι ο Σουηδός βρίσκεται σε φουλ φόρμα, διότι το πρωτάθλημα στην Ιαπωνία είναι σε εξέλιξη. Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί στα τέσσερα τελευταία ματς, αφού ζήτησε να φύγει, αλλά ήταν ενεργός ως τις 18 Ιουνίου που πραγματοποίησε την τελευταία του συμμετοχή.

Ο Κάρλσον πλέον θα είναι ένας από τους ακριβότερους παίκτες στο ρόστερ του Άρη τη νέα σεζόν και προορίζεται για ένα πολυσύνθετο αγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του Τερζή, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως εξτρέμ που είναι και η φυσική του θέση όσο και ως δεύτερος επιθετικός.

Να θυμίσουμε ότι ο Άρης έκανε μία ακόμα σπουδαία κίνηση, αφού μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις ήρθε σε συμφωνία με τον Λόρεν Μορόν.

Ο Άρης είχε καταφέρει εδώ και μέρες να τα βρει με τη Μπέτις για την φόρμουλα αποδέσμευσης του 29χρονου Ισπανού κι απέμενε η συγκατάθεση του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της ισπανικής ομάδας στη Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τελικά μετά από αρκετές μέρες επαφών ανάμεσα στις δυο πλευρές, σήμερα επήλθε οριστική συμφωνία με τον παίκτη που θα φοράει τη φανέλα του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.