Παίκτης του Άρη και επίσημα ο Ζαν Ζουλ- «Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα»
i

©arisfc

Παίκτης του Άρη και επίσημα ο Ζαν Ζουλ- «Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα»

Αλέξης Σαββόπουλος 19:27 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 12.07.2023

Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Καμερουνέζος και δήλωσε ανυπόμονος να μπει στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ζαν Ζουλ Σεπ Εμβόντο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ζαν Ζουλ γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 1998 στη Γιαουντέ, την πρωτεύουσα του Καμερούν. Η Ράγιο Βαγιεκάνο ήταν εκείνη που τον έφερε στην Ευρώπη σε ηλικία 17 ετών, ώστε να ενταχθεί αρχικά στην ομάδα U19 και αργότερα στη δεύτερη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2018 ο 25χρονος Καμερουνέζος μέσος εντάχθηκε στο δυναμικό της Αλμπαθέτε. Για μια τριετία (2018-2021) ο Ζαν Ζουλ, εκτός από την Αλμπαθέτε, αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός στη Μούρθια και στη Ράγιο Μαχαδαόντα, συμπληρώνοντας 64 συμμετοχές συνολικά στη δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου. 

Αφού συνέλεξε σημαντικές εμπειρίες από το ισπανικό ποδόσφαιρο, τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Καμερουνέζος παραχωρήθηκε ως δανεικός στην πολωνική Γκόρνικ. Την πρώτη του χρονιά στην Πολωνία άφησε θετικές εντυπώσεις και η Γκόρνικ τον ενέταξε στο δυναμικό της ως ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι. Αυτές οι δύο σεζόν ήταν οι πιο «γεμάτες» για τον Ζαν Ζουλ, ο οποίος κατέγραψε συνολικά 43 συμμετοχές στο πολωνικό πρωτάθλημα και άλλες επτά στο Κύπελλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη πλέον ο 25χρονος μέσος δήλωσε ορεξάτος και ανυπόμονος: «Είμαι χαρούμενος που επιτέλους υπέγραψα στον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι οι συζητήσεις κράτησαν αρκετές μέρες και ανυπομονούσα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας με φανατικούς οπαδούς. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα είναι πάνω από όλους μας και εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω τώρα να ξεκινήσω προπονήσεις και να ενταχθώ στη νέα μου ομάδα το συντομότερο».