Άρης: «Έχει κλείσει οριστικά το θέμα Μπράμπετς»

Γιακούμπ Μπράμπετς

i

© Intime

Άρης: «Έχει κλείσει οριστικά το θέμα Μπράμπετς»

Αλέξης Σαββόπουλος 14:21 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 12.07.2023

Με νέα διαρροή οι κιτρινόμαυροι ξεκαθαρίζουν ότι «παρά τα όσα διοχετεύονται, το θέμα Μπράμπετς έχει κλείσει για τον Άρη».

Ο Άρης με διαρροή τις πρώτες πρωινές ώρες, επιδίωξε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια περί μετακίνησης του Μπράμπετς στον Παναθηναϊκό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο Καρυπίδης δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Μπράμπετς. Τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι στην ομάδα συνεχίζουν προσηλωμένοι στους στόχους που έχουν τεθεί».

Τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες που εξακολουθούν να συντηρούν το θέμα και να αναφέρουν ότι παραμένει ανοικτό κι ότι ο Τσέχος πιέζει για να φύγει, ανάγκασαν την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να προχωρήσει σε νέα διαρροή που ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης οριστικά δεν παραχωρείται. «Το θέμα έχει κλείσει για εμάς πάμε παρακάτω», έλεγαν άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων.

Να θυμίσουμε, τα τελευταία 24ώρα υπήρξε μια έντονη παραφιλολογία για έντονο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Γιακούμπ Μπράμπετς. Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό ότι αναζητά κεντρικό αμυντικό και ο στόπερ του Άρη όχι μόνο φαίνεται ότι είναι στη λίστα αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες η αθηναϊκή ομάδα έκανε ήδη κρούση προς τη κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Οι λόγοι της αλλαγής στάσης έχουν να κάνουν προφανώς με την γενικευμένη αντίδραση που προκλήθηκε χθες στο άκουσμα της είδησης ότι μπορεί να αποχωρήσει ο Τσέχος αλλά και του γεγονότος ότι δεν υπήρχε ούτως ή άλλως συμφωνία με τον παίκτη. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Μπράμπετς αποτελεί βασικό κομμάτι της άμυνας του Άρη, ενώ με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα έχει καταφέρει να μετρήσει δύο γκολ σε 70 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.