Άρης: Κρίσιμο 48ωρο για Μορόν
i

Μορόν©Twitter

Άρης: Κρίσιμο 48ωρο για Μορόν

Αλέξης Σαββόπουλος 10:27 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 12.07.2023

Ο Άρης τα βρήκε με τη Μπέτις, περιμένει το «ΟΚ» του παίκτη για να κλείσει η συμφωνία. Τι θα… ξεκλειδώσει τη συμφωνία.

Σε μια τεντωμένη κλωστή κρέμεται η απόκτηση του Λόρεν Μορόν από την Μπέτις που μετά και την οριστική συμφωνία με τον Κάρλσον παραμένει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα για τον Άρη. Ο Άρης εξακολουθεί να επιμένει στον 29χρονο Ισπανό γιατί θεωρεί ότι είναι ο επιθετικός που του λείπει στο… κουτί και για αυτό τον περιμένει. 

Το θετικό είναι ότι ο Άρης και Μπέτις έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία. Οι δυο ομάδες έχουν βρει τη φόρμουλα στο πως θα καλυφθεί το συμβόλαιο που έχει ο παίκτης την επόμενη σεζόν (πάνω από 1κ ευρώ), με καταβολή ενός μέρους από την Ισπανική ομάδα που δέχεται κάτι τέτοιο, προκειμένου να ελευθερώσει τη θέση αφού δεν υπολογίζει στον παίκτη, και φυσικά ένα μέρος από τον Άρη.

Η τελική συμφωνία κολλάει στην παρούσα φάση στο γεγονός ότι ο Μορόν αξιώνει όλο το ποσό της επόμενης σεζόν, θέλοντας ίσως με αυτό τον τρόπο να κερδίσει και λίγο χρόνο μήπως βρει κάποια πρόταση και παραμείνει στην Ισπανία. 

Κάτι που όμως δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες αυτή τη στιγμή αφού μόνο ομάδες από τη LaLiga2 έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και δεν μπορούν να φθάσουν σε αυτά τα νούμερα.

Ο Άρης φαίνεται να έχει δώσει μια άτυπη διορία στον παίκτη για αυτή την εβδομάδα, πιστεύοντας ότι θα δώσει την τελική του συναίνεση που θα ξεκλειδώσει τη συμφωνία αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια στην περίπτωση που εντέλει ο Ισπανός αρνηθεί. Έχει ήδη έτοιμη μια εναλλακτική αφού πλησιάζουν τα ευρωπαϊκά ματς και ο Παλίκουτσα θέλει ο επιθετικός να είναι εδώ τα επόμενα 24ωρα.