Άρης: «Καμία διάθεση Καρυπίδη για πώληση Μπράμπετς»
i

©Intime

Άρης: «Καμία διάθεση Καρυπίδη για πώληση Μπράμπετς»

Αλέξης Σαββόπουλος 09:31 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 12.07.2023

Η γενικευμένη αντίδραση του κόσμου στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Τσέχου στον Παναθηναϊκό, έφεραν νέα δεδομένα και αλλαγή στάσης από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Γιάκουμπ Μπράμπετς για τον οποίο ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση. Παρά το γεγονός ότι μέχρι αργά το βράδυ χθες, η παραχώρηση του Τσέχου φαινόταν πολύ πιθανή, σήμερα προκύπτει μια αλλαγή στάσης από τον Θόδωρο Καρυπίδη. 

Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα διαρρέει η ΠΑΕ και το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα: «Ο Καρυπίδης δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Μπράμπετς. Τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι στην ομάδα συνεχίζουν προσηλωμένοι στους στόχους που έχουν τεθεί», αναφέρει το περιβάλλον του Θόδωρου Καρυπίδη αλλά και κύκλοι της ομάδας.

Οι λόγοι της αλλαγής στάσης έχουν να κάνουν προφανώς με την γενικευμένη αντίδραση που προκλήθηκε χθες στο άκουσμα της είδησης ότι μπορεί να αποχωρήσει ο Τσέχος αλλά και του γεγονότος ότι δεν υπήρχε ούτως ή άλλως συμφωνία με τον παίκτη.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, Άρης και Παναθηναϊκός είχαν φτάσει σε συμφωνία όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής που θα έφτανε το 1,5εκ συν μπόνους. Εξακολουθούσε όμως να υπάρχει διαφωνία στα χρήματα που αξίωνε ο Τσέχος αμυντικός για να φύγει από τον Άρη, στον οποίο έτσι κι αλλιώς, έχει ένα συμβόλαιο 400.000 ευρώ μετά την πρόσφατη επέκταση που του έγινε. Ο Παναθηναϊκός ήθελε επίσης να προχωρήσει... εδώ και τώρα στην απόκτηση του Μπράμπετς λόγω των αγώνων με την Ντνίπρο και δεν συζητούσε να ενταχθεί ο παίκτης μετά τους πρώτους αγώνες του Άρη στην Ευρώπη. 

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Μπράμπετς αποτελεί βασικό κομμάτι της άμυνας του Άρη, ενώ με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα έχει καταφέρει να μετρήσει δύο γκολ σε 70 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.