Έρχονται δυο… παλεύει και τις άλλες δυο ο Άρης

Λορέν Μορόν

i

Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Έρχονται δυο… παλεύει και τις άλλες δυο ο Άρης

Αλέξης Σαββόπουλος 19:58 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 14.07.2023

Νέες αφίξεις με τους Ζαν Ζιλ και Σαμόρα να έρχονται Τρίτη και Πέμπτη αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη. Τι γίνεται με τα ανοικτά μέτωπα των Κάρλσον και Μορόν.

Δυο σίγουρες αφίξεις και άλλες δυο υπό διαπραγμάτευση ακόμη περιμένει ο Άρης μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Ο Ζαν Ζιλ που ήταν να αφιχθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΠΑΕ λόγω κάποιων γραφειοκρατικών θεμάτων, αναμένεται τελικά αύριο στην πόλη, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μεταγραφής του. Ο Καμερουνέζος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, θα περάσει και εργομετρικά κι αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Λιγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Άλβαρο Σαμόρα που επίσης έχει συμφωνήσει να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Παράλληλα με τους δυο παίκτες, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα προσπαθεί να κλείσει κι τα άλλα δυο ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα του Άρη που συνιστούν και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Του Νταβίντ Κάρλσον και του Λόρεν Μορόν. Για τον πρώτο οι Σουηδοί αναφέρουν ότι απέρριψε πρόταση της Γκέτεμποργκ να επιστρέψει στην πατρίδα του ενώ ΜΜΕ στην Ιαπωνία αναφέρουν ότι ο Σουηδός εξτρέμ, μέσα στην εβδομάδα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικό έλεγχο.

Όσο για τον Μορόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία μεταξύ του 29χρονου επιθετικού με την Μπέτις για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του αλλά όχι και οριστική συμφωνία για τα χρήματα που είναι να πάρει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ξεπερνούν το 1εκ ευρώ. Ο Άρης έχει ξεκαθαρίσει ότι μπορεί να καλύψει μέρος μόνο από τα χρήμα-τα αυτά και όχι όλο το ποσό και το θέμα που θα… ξεκλειδώσει τη συμφωνία με τον Άρη είναι το ποσό που θα συναινέσει να καλύψει η Μπέτις και φυσικά αν θα χαρίσει κάποια χρήματα ο παίκτης.