Σαμόρα: Έρχεται στον Άρη με το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη
i

Ζαμόρα©Twitter

Σαμόρα: Έρχεται στον Άρη με το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη

Αλέξης Σαββόπουλος 13:42 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 14.07.2023

Ο 21χρονος διεθνής Κοσταρικανός παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου παίκτη κάτω των 21 ετών στην πατρίδα του.

Ο Αρης έχει συμφωνήσει με την Σαπρίσα για την απόκτηση του Αλβαρο Σαμόρα που μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η συμφωνία είναι για πέντε χρόνια με την ομάδα του στην Κόστα Ρίκα να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης 40% όπως επιβεβαιώνει και ο ατζέντης του Τζόναθαν Ντεάρτε, κάνοντας λόγο για συμφωνία με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, και το μόνο που απομένει είναι οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη.

Ο Σαμόρα πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη, παρέλαβε ένα σημαντικό βραβείο ως ο καλύτερος παίκτης κάτω των 21 ετών στο πρωτάθλημα της χώρας του για το Απερτούρα 2022. Δείγμα του ότι πρόκειται για έναν ανερχόμενο ποδοσφαιριστή με προοπτικές εξέλιξης και ήδη διεθνή με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Σαμόρα δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος: «Είμαι χαρούμενος και αισθάνομαι τιμή για αυτό το πρώτο ατομικό βραβείο στην καριέρα μου. Θελω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα που με βοήθησαν να κατακτήσω αυτό το ξεχωριστό πρώτο βραβείο».

Σαμόρα όπως λέμε Πάλμα
ΑΡΗΣ

10:12 - 09.07.2023

Σαμόρα όπως λέμε Πάλμα

Οι ομοιότητες των δυο ποδοσφαιριστών απο την Κεντρική Αμερική και η… φλέβα χρυσού που ελπίζει να έχει χτυπησει και πάλι ο Αρης.

Ο Σαμόρα παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης (μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός μέσος), θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της Κόστα Ρίκα, και φέτος είχε 24 ματς με τρία γκολ και δύο ασίστ στην κατάκτηση του τελευταίου τίτλου της ομάδας του. Έχει φορέσει τέσσερις φορές τη φανέλα της Εθνικής Κόστα Ρίκα. Μάλιστα ήταν παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ, αγωνιζόμενος στο 7-0 από την Ι-σπανία, ως αλλαγή για 29′.