Άρης: Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ζαν Ζιλ

Ζαν Ζιλ

i

© Photo by Mikolaj Barbanell/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ζαν Ζιλ

Έρχεται για υπογραφές ο 25χρονος Καμερουνέζος που θα καλύψει το κενό στη θέση του αμυντικού χαφ.

Σε οριστική συμφωνία με τον Ζαν Ζιλ ήρθε ο Αρης και ο παίκτης μπαίνει στο αεροπλάνο και μέσα στη διάρκεια της μέρας, ο Καμερουνέζος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη! Ηταν κάτι που είχε φανεί από προχθές όταν ο 25χρονος αμυντικός μέσος δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Γκόρνικ για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σαμόρα όπως λέμε Πάλμα
ΑΡΗΣ

10:12 - 09.07.2023

Σαμόρα όπως λέμε Πάλμα

Οι ομοιότητες των δυο ποδοσφαιριστών απο την Κεντρική Αμερική και η… φλέβα χρυσού που ελπίζει να έχει χτυπησει και πάλι ο Αρης.

Έκανε το ντεμπούτο του στις 27 Νοεμβρίου στην Tercera División με τη Ράγιο και δυο χρόνια αργότερα τον απέκτησε η Αλμπαθέτε, εντάσσοντάς τον αρχικά στη 2η ομάδα.

Το επαγγελματικό του ντεμπούτο το έκανε στις 17 Αυγούστου του 2018 κόντρα στη Ντέπορ στη Segunda División. Τον επόμενο Γενάρη μάλιστα επέκτεινε το συμβόλαιό του ως το 2021 και αμέσως παραχωρήθηκε δανεικός στη Μούρθια στην 3η κατηγορία κάνοντας εννιά παιχνίδια. Τον Ιούλιο του 2019 δόθηκε εκ νέου δανεικός στην CF Rayo Majadahonda για ένα χρόνο.

Είχε μια γεμάτη χρονιά με 25 ματς (τα 24 βασικός). Επέστρεψε στην Αλμπαθέτε για τη σεζόν 2020-21 κάνοντας 28 εμφανίσεις (18 βασικός), στην Σεγκούντα. Τον Σεπτέμβριο του 2021 δόθηκε για τελευταία φορά δανεικός, αυτή τη φορά στην Γκόρνικ, η οποία τον αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι. Με την πολωνική ομάδα μετράει συνολικά, την διετία που ήταν εκεί 50 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, τις 31 βασικός.