Ρουπ: «Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε» (vid)

Ο Γερμανός μέσος του Αρη αναγνωρίζει ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά και ιδίως στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Την πεποίθησή του ότι στις 2,5 εβδομάδες που ακολουθούν ως το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι, ο Αρης θα είναι βελτιωμένος εξέφρασε ο Λούκας Ρουπ σε δηλώσεις του μετά την φιλική ήττα απο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο έμπειρος Γερμανός μέσος χαρακτήρισε κρίσιμο το επόμενο διάστημα αλλά επισήμανε ότι είναι σημαντικό που έχουν γίνει ήδη αρκετές προσθήκες: “Ήταν ένα καλό τεστ. Σίγουρα δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Υπάρχουν ακόμη αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα είναι μία περίοδος που θα πρέπει να ανέβουμε σαν ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε πλέον το ρόστερ σχεδόν συμπληρωμένο και στις δύο-δυόμιση εβδομάδες που απομένουν πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το ρόστερ και την ποιότητα για να το κάνουμε” τόνισε και στάθηκε στην ανάγκη βελτίωσης στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου: “στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στις 27 Ιουλίου. Πρέπει όμως να δουλέψουμε για το τελευταίο… τρίτο του γηπέδου, να παίρνουμε τη σωστή απόφαση εκεί. Και θα έρθουν τα γκολ, είμαι σίγουρος. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, στον χρόνο που μας απομένει”.

Σαμόρα όπως λέμε Πάλμα
ΑΡΗΣ

10:12 - 09.07.2023

Σαμόρα όπως λέμε Πάλμα

Οι ομοιότητες των δυο ποδοσφαιριστών απο την Κεντρική Αμερική και η… φλέβα χρυσού που ελπίζει να έχει χτυπησει και πάλι ο Αρης.