Άρης: Τελειώνει με Ζαν Ζιλ, «αγκαλιά» και με Κάρλσον
i

@intime

Άρης: Τελειώνει με Ζαν Ζιλ, «αγκαλιά» και με Κάρλσον

Αλέξης Σαββόπουλος 11:51 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 06.07.2023

Κρίσιμες ώρες για τους τρεις παίκτες που θέλει να προσθέσει στο κιτρινόμαυρο ρόστερ ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Πιο δύσκολη η περίπτωση του Λόρεν Μορόν.

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για τα τρία ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα του Αρη τα οποία χειρίζεται ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα και τα οποία αν έχουν αίσια έκβαση θα καλύψουν σε σημαντικό βαθμό και τα τελευταία κενά στο ρόστερ. Με τον Ζαν Ζιλ, τον 25χρονο Καμερουνέζο αμυντικό μέσο της Γκόρνικ που είναι η επιλογή του Κροάτη τεχνικού διευθυντή του Αρη για τον… κόφτη που θα συμπληρώσει τις κινήσεις στη μεσαία γραμμή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. 

Εχει επιτευχθεί συμφωνία στους βασικούς όρους της συνεργασίας των δυο πλευρών και μένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχών από τα οποία θα επωφεληθεί και η Γκόρνικ με την οποία έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο.

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο, βρίσκεται ο Αρης και με τον Νταβίντ Κάρλσον της Ουράβα. Και στην περίπτωση του 29χρονου Σουηδού, υπάρχει προφορική συμφωνία και αυτό που ρυθμίζεται μέσω ανταλλαγής εγγράφων είναι ο επόμενος 1,5 χρόνος του συμβολαίου του με την Ιαπωνική ομάδα. Ο Αρης έχει ως σύμμαχο την επιθυμία του 29χρονου παίκτη να αποχωρήσει απο την Ουράβα και όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Λόρεν Μορόν. Ο 29χρονος που δεν υπολογίζεται από την Μπέτις έχει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο εκεί (1,2εκ) και ο Αρης προσπαθεί στις συζητήσεις με την Ισπανική ομάδα να την πείσει να καλύψει ένα μέρος του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του και το εναπομείναν να το καλύψει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα ο Αρης έχει να αντιμετωπίσει και τις άλλες προτάσεις που έχει ο 29χρονος επιθετικός αλλά και να κάμψει την επιφυλακτικότητά του για το ελληνικό πρωτάθλημα. Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη και για τον Λόρεν Μορόν…