Ο Άρης δε θέλει Διαμαντόπουλο, αλλά είναι με... δεμένα τα χέρια αφού θα απειληθεί με μηδενισμό και αφαίρεση

Θεόδωρος Καρυπίδης

i

©Intime

Ο Άρης δε θέλει Διαμαντόπουλο, αλλά είναι με... δεμένα τα χέρια αφού θα απειληθεί με μηδενισμό και αφαίρεση

Αλέξης Σαββόπουλος 15:32 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 09.04.2023

Ποιο είναι το κλίμα μετά τα όσα απίστευτα συμβαίνουν με τους Πολωνούς διαιτητές και την απόφαση της ΕΠΟ να τους αντικαταστήσει. Γιατί ο Άρης δεν μπορεί να αρνηθεί.

Σε τραγέλαφο εξελίσσεται το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη μετά τα όσα απίστευτα συμβαίνουν με τους Πολωνούς και την αντικατάστασή με ορισμό εξπρές από Έλληνες διαιτητές, χωρίς να υπάρχουν επαρκή στοιχεία για το αν ήταν όντως μεθυσμένοι ή προκάλεσαν το επεισόδιο που τους καταλογίζουν, το οποίο μάλιστα οι ίδιοι αρνούνται.

Και μάλιστα όχι όποιους και όποιους αλλά τον Διαμαντόπουλο που αίφνης από 4ος γίνεται 1ος ενώ στο VAR θα είναι… ο Ευαγγέλου. Δύο διαιτητές για τους οποίους ο Άρης έχει εκφράσει την άποψή του αφού είναι πολλά τα παιχνίδια που τον έχουν αδικήσει κατάφορα. 

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πάντως, επειδή ήδη υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις του κόσμου της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την στάση που πρέπει να κρατήσει ο Άρης, ότι δεν γίνεται να μην δεχτεί το ορισμό των Ελλήνων διαιτητών, εφόσον αυτό ανακοινωθεί και επίσημα από την ΕΠΟ, διότι αυτό λέει ο κανονισμός και σε διαφορετική περίπτωση ο Άρης κινδυνεύει με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών και φυσικά ταφόπλακα στον τελευταίο στόχο που έχει απομείνει, την έξοδο στην Ευρώπη μέσω της 5ης θέσης.

Πριν από λίγο μάλιστα η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα πως δε θα σφυρίξουν το ματς οι Πολωνοί, αλλά Έλληνες διαιτητές με πρώτο τον Διαμαντόπουλο. Και πλέον ο Άρης καλείται να παίξει στο ματς με αυτές τις νέες συνθήκες, αφού δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.