Αρης: Το κρίσιμο διάστημα της διακοπής και η μίνι προετοιμασία
i

©intime

Αρης: Το κρίσιμο διάστημα της διακοπής και η μίνι προετοιμασία

Ο Μάντζιος θέλει να αξιοποιήσει το διάστημα των τριών εβδομάδων της διακοπής και έχει ζητήσει να μεταβεί ο Άρης σε ένα προπονητικό κέντρο για λίγες μέρες.

Οι τρεις εβδομάδες της διακοπής του πρωταθλήματος που ακολουθεί μετά την 7η αγωνιστική, προσφέρουν σε όλες τις ομάδες μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια ανασύνταξη και φυσικά για δουλειά πάνω σε τομείς που χρήζουν βελτίωσης. Για μια καινούργια ομάδα όπως είναι ο Άρης, που έχει σχεδόν 20 νέα πρόσωπα αλλά και ένα νέο προπονητή, η διακοπή έρχεται την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Και ο Άκης Μάντζιος σκοπεύει να την αξιοποιήσει, δουλεύοντας πάνω σε αρκετούς τομείς, ώστε να βελτιώσει το παιχνίδι της ομάδας του και να παρουσιάσει μια ομάδα, κοντά στα δικά του θέλω. Ο προπονητής του Άρη, έχει ήδη καταρτίσει ένα πλάνο και θέλει τη μια από τις τρεις εβδομάδες, η ομάδα να μεταβεί σε ένα κέντρο προετοιμασίας, εκτός Θεσσαλονίκης, ώστε το γκρουπ να δουλέψει απερίσπαστο, πάνω σε τακτική αλλά και κομμάτια φυσικής κατάστασης. Ό, τι δεν έγινε όπως ακριβώς έπρεπε το καλοκαίρι δηλαδή. Δεν έχει μάλιστα πρόβλημα, αυτό να είναι και εντός Ελλάδας, αν και εξετάζονται και κάποιες επιλογές στο εξωτερικό, όπως στην Κύπρο για παράδειγμα.

Άρης: Χαμόγελα για Νταρίντα, προλαβαίνει τον Παναιτωλικό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:44 - 21.09.2023

Άρης: Χαμόγελα για Νταρίντα, προλαβαίνει τον Παναιτωλικό

Ο Τσέχος έβγαλε μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης και εκτός απροόπτου θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Επέστρεψε ως επικεφαλής ιατρός ο Γιάννης Χρήστου.

Ο Μάντζιος πιστεύει ότι μέχρι τότε, θα έχουν γίνει κι άλλες δυο απαραίτητες προσθήκες (ένας φορ και ένας τερματοφύλακας), προκειμένου να έχει το ρόστερ στην πλήρη του μορφή και να δουλέψει με όλους τους παίκτες πάνω στο πλάνο που έχει στο μυαλό του. Παράλληλα θεωρεί σημαντικό αυτό το διάστημα, τόσο για τους τραυματίες (Σαβέριο, Ζουλ και Μάνου Γκαρθία) αλλά και όσους προστέθηκαν εσχάτως στο ρόστερ όπως τους Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Βέλεθ και Βερστράτε.