Άρης: Το ζεστό χειροκρότημα στον Μάντζιο

Άρης: Το ζεστό χειροκρότημα στον Μάντζιο

Αλέξης Σαββόπουλος 19:45 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 04.09.2023

Το κοινό του Κλεάνθης Βικελίδης υποδέχθηκε με ένα ζεστό χειροκρότημα τον Έλληνα τεχνικό στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άκης Μάντζιος επιστρέφει και θα καθίσει στον πάγκο του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά από… 575 μέρες στο αποψινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Τελευταία του φορά στο γήπεδο του Άρη ήταν στην ήττα από τον Βόλο με 2-0 και στη συνέχεια, οι κιτρινόμαυροι έχασαν με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποτέλεσμα που οδήγησε στο “διαζύγιο” του με τους κιτρινόμαυρους. 

Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει με στόχο να βοηθήσει να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα του Άρη και ο κόσμος της ομάδας, τον υποδέχθηκε με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα μόλις έκανε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης, κατευθυνόμενος προς τον πάγκο.

Ένα χειροκρότημα ενθάρρυνσης στη δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει αλλά ταυτόχρονα και αναγνώρισης του έργου του κατά την πρώτη του θητεία στο club, όταν δυο φορές οδήγησε τον Άρη, στην 3η θέση. Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη παρουσία του στον Άρη, ο Μάντζιος είχε σε 66 αγώνες, 30 νίκες, 17 ισοπαλίες, 19 ήττες.