Με Πάρντο η αποστολή του Άρη ενόψει Αστέρα

Ρούμπεν Πάρντο

i

©arisfc

Με Πάρντο η αποστολή του Άρη ενόψει Αστέρα

Αλέξης Σαββόπουλος 20:38 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 02.09.2023

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τους Αρκάδες τον Ισπανό μέσο. Ποιες είναι οι πρώτες του επιλογές.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (03/09), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Στη συνέχεια ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε και τον Ρούμπεν Πάρντο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Προκειμένου να αρχίσει να εγκλιματίζεται και αν βοηθήσει η εξέλιξη του ματς, δεν αποκλείεται να του δώσει και λίγα λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Fattore, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αηδόνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Jean Jules Mvondo, Saverio (τραυματίες).

Παράλληλα η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Γκρέι, που έλυσε χθες το βράδυ το συμβόλαιό του:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Andre Gray. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια».