Ανάσα για τον Άρη- Λύθηκε το συμβόλαιο του Γκρέι
i

©intime

Ανάσα για τον Άρη- Λύθηκε το συμβόλαιο του Γκρέι

Αλέξης Σαββόπουλος 10:45 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 02.09.2023

Ένα αγκάθι λιγότερο για τον Άρη που απαλλάχθηκε από το συμβόλαιο του Τζαμαϊκανού και βάζει πλώρη για απόκτηση επιθετικού. Τι γλιτώνει ο Άρης.

Ένας βραχνάς- και μάλιστα αρκετά μεγάλος- λιγότερος για τον Άρη. Ο Άντρε Γκρέι δέχθηκε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από την ομάδα, δίχως να εξελιχθεί σε μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που ήταν ήδη το τελευταίο διάστημα. Δεν θα το κάνει φυσικά με το αζημίωτο ο 32χρονος επιθετικός που, αφού πρώτα απέρριψε τις προτάσεις να δεχθεί μείωση στο συμβόλαιό του, δέχθηκε εντέλει χθες το βράδυ την πρόταση που του έκανε ο Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Αυτό που του πρότεινε ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ήταν να πάρει ως αποζημίωση τον φετινό χρόνο του συμβολαίου του, δηλαδή 650.000 ευρώ, κάτι που δέχθηκε ο Τζαμαϊκανός. Έτσι ο Άρης, εκτός του ότι αδειάζει μια θέση στο ρόστερ, γλιτώνει και τα άλλα δυο χρόνια του συμβολαίου του (είχε υπογράψει τετραετές), ήτοι πάνω από 1εκ ευρώ. Τηρουμένων των αναλογιών και με δεδομένο ότι ο Γκρέι κινδύνευέ να γίνει μια ακόμη περίπτωση Μήτρογλου και Χαϊροβιτς, αυτή κρίθηκε ως η πιο συμφέρουσα και ενδεδειγμένη λύση για το club.

Επιπροσθέτως, η αποχώρηση του Γκρέι, ανοίγει το δρόμο στον Άρη, να αναζητήσει και να προσθέσει με μεγαλύτερη άνεση πλέον, ένα δεύτερο επιθετικό που άλλωστε, έχει ζητήσει και ο Μάντζιος. Για την ιστορία, ο Γκρέι αποχωρεί από τον Άρη, έχοντας πετύχει 13 γκολ σε 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και επιπλέον τρεις ασιστ.