Η Γάνδη στη Θεσσαλονίκη για τον Πάλμα
i

Πάλμα/©Intime

Η Γάνδη στη Θεσσαλονίκη για τον Πάλμα

Αλέξης Σαββόπουλος 11:11 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 20.03.2023

Άνθρωπος της βέλγικης ομάδας βρέθηκε χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσει τον 23χρονο επιθετικό του Άρη.

Το ενδιαφέρον για τον Λούις Πάλμα είναι διαρκές και όπως φαίνεται δεν θα σταματήσει. Ίσα-ίσα όσο πάμε προς το φινάλε της σεζόν θα εντείνεται και το μαρτυρά η παρουσία σκάουτερ από την Ευρώπη στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, στο Κλεάνθης Βικελίδης βρέθηκε χθες άνθρωπος της Γάνδης με τα μάτια στραμμένα στον νεαρό από τις Ονδούρες, τον οποίο έχει στη μεταγραφική της ατζέντα και ήθελε να τον παρακολουθήσει και δια ζώσης. Τι καλύτερη αφορμή από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. Η βέλγικη ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 3-4 φορές τον Πάλμα, τον έχει στη λίστα των υποψήφιων για το καλοκαίρι και μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον της θα πάρει σάρκα και οστά.

Θυμίζουμε ότι κατά καιρούς για τον πρώτο σκόρερ του Άρη τη φετινή σεζόν έχουν ενδιαφερθεί ομάδες από το MLS (Κολοράντο), το Μεξικό, η Μάλμε, η Κοπενχάγη και τώρα η Γάνδη. Ο Πάλμα έχει συμβόλαιο με τον Άρη για άλλα τρία χρόνια και μαζί με τον Μάνου Γκαρθία είναι τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.