Άρης: Χειρουργήθηκε ο Μάνου Γκαρθία

Μάνου Γκαρθία

i

© Intime

Άρης: Χειρουργήθηκε ο Μάνου Γκαρθία

Ολοκληρώθηκε η διορθωτική επέμβαση στο γόνατο του Μάνου Γκαρθία από τον γιατρό του Άρη, Γιάννη Χρίστου. Στον 1,5 μήνα περίπου η περαιτέρω απουσία του.

Την πόρτα του χειρουργείου για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο πέρασε σήμερα ο Μάνου Γκαρθία, σχεδόν εννιά μήνες μετά την πρώτη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Ισπανία λόγω ρήξης στον πρόσθιο χιαστό. Η αρθροσκόπηση την οποία έκανε στην Ελλάδα αυτή τη φορά ο γιατρός του Άρη, Γιάννης Χρίστου, έγινε με σκοπό να καθαριστεί το γόνατό του, εξαιτίας οιδήματος και συγκέντρωσης υγρού που παρουσίαζε το τελευταίο διάστημα. Έγινε ο απαραίτητος καθαρισμός και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια άλλη παρέμβαση η οποία και θα επιμήκυνε τον χρόνο της επιστροφής του.

Ο κορμός που χτίζει ο Μάντζιος, το πρέπει για νέους πρωταγωνιστές, τα στοιχήματα και οι αποδείξεις.

Ο κορμός που χτίζει ο Μάντζιος, το πρέπει για νέους πρωταγωνιστές, τα στοιχήματα και οι αποδείξεις.

Οι δυο νίκες προσέφεραν ευκαιρία αναρρίχησης όμως ο Άρης θα χρειαστεί πολλά ακόμη για αν μπορέσει να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα και ειδικά στα ντέρμπι.

Μετά και τη σημερινή επέμβαση, λογικά ο Ισπανός θα χρειαστεί περίπου 1,5 μήνα για να μπει σιγά-σιγά σε διαδικασία προπονήσεων. Ο στόχος, εφόσον από εδώ και πέρα, κυλήσουν όλα ομάδα και το γόνατο του 25χρονου παίκτη δεν παρουσιάσει κάποια άλλη επιπλοκή, είναι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ο Άρης φυσικά δεν σκοπεύει να πιέσει καθόλου τον Μάνου Γκαρθία, θα του δώσει όλο το χρόνο που χρειάζεται μέχρι να αισθανθεί απολύτως έτοιμος να επιστρέψει.

Για την έκτη σερί νίκη ο Άρης, που υποδέχεται την Κλουζ
EUROCUP

10:50 - 01.11.2023

Για την έκτη σερί νίκη ο Άρης, που υποδέχεται την Κλουζ

Την τρίτη νίκη του στο EuroCup αναζητά ο Άρης και υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την Κλουζ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που μετέχει. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχονται από πέντε διαδοχικές επιτυχίες, αλλά ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης εφιστά προσοχή.