Άρης: Κεκλεισμένων και τα δυο φιλικά με τη Μακάμπι

Άρης - Μακάμπι Χάιφα

i

© Intime

Άρης: Κεκλεισμένων και τα δυο φιλικά με τη Μακάμπι

Αναχωρεί αύριο για τη Χάιφα η αποστολή του Άρη για τα δυο φιλικά με την ισραηλινή ομάδα που θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα.

Με μια απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου οι ποδοσφαιριστές του Άρη ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη. Νέα πρόσωπα στη σημερινή προπόνηση ήταν οι Χουλιάν Κουέστα, Μόουζες Οντουμπάζο και Αντρέ Γκρέι, οι οποίοι επέστρεψαν από την άδεια που είχαν, λόγω του γάμου τους, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Ντομαγκόι Πάβιτσιτς.

Πλέον από αύριο το σκηνικό μεταφέρεται στο Ισραήλ όπου η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει και θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (25/06).

Στο διάστημα της παραμονής της είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή δύο φιλικών με τη Μακάμπι Χάιφα, μετά από πρόσκληση της ομάδας του Ισραήλ (σε συνεργασία με την εταιρεία «Ethosports») σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που παρείχε ο Άρης στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία περιλάμβανε και τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τόσο το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα, που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ (21:00) όσο και το δεύτερο το ερχόμενο Σάββατο (24/06, 20:00) θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και φυσικά δίχως τηλεοπτική μετάδοση.

Τέλος ο Λευτέρης Χουτεσιώτης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και είχε μια πρώτη γνωριμία με τον Απόστολο Τερζή και τους νέους του συμπαίκτες. Ο 28χρονος διεθνής τερματοφύλακας θα ξεκινήσει προπονήσεις μετά την επιστροφή του Άρη από το Ισραήλ.