Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών του Άρη μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ (gallery)
i

©intime

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών του Άρη μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ (gallery)

Sportal newsroom 22:20 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 17.01.2024

Ο Άρης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας της ΑΕΚ στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κ.δ.). Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το επίτευγμά τους.

Ο Άρης πήρε μία μεγάλη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος επί της ΑΕΚ. Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του Γκατσίνοβιτς, αλλά ο Μορόν με καρφωτή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. 

Κάπως έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση κι αφού ούτε εκεί δεν μπήκε άλλο γκολ, τότε ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του Άκη Μάντζιου φάνηκαν πιο ψύχραιμοι, ενώ την ίδια ώρα ο Κουέστα με δύο αποκρούσεις έγινε «ήρωας» για τον Άρη που πήρε την πρόκριση. 

Μετά το τέλος, όπως είναι λογικό, οι παίκτες του Άρη ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το επίτευγμά τους, ενώ την ίδια ώρα έξω από το «Κλ. Βικελίδης» στήθηκε ένα μεγάλο «γλέντι» από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι ζητούσαν το κύπελλο. Μάλιστα στους πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο βρισκόταν και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος ήταν... εκστασιασμένος.