Ανένδοτος ο Καρυπίδης για τελικό: «Μόνο στον Βόλο με ή χωρίς κόσμο»

Γιάννης Αλαφούζος και Θόδωρος Καρυπίδης στη σύσκεψη για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου

i

Intime

Ανένδοτος ο Καρυπίδης για τελικό: «Μόνο στον Βόλο με ή χωρίς κόσμο»

Αλέξης Σαββόπουλος 18:10 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 12.04.2024

Παραμένει ανένδοτος ο Άρης όσον αφορά την έδρα του τελικού και την τήρηση της προκήρυξης.

Σήμερα η ΕΠΟ, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sportal, απέστειλε ερώτημα σε Άρη και Παναθηναϊκό για το αν δέχονται ο τελικός να γίνει σε άλλο γήπεδο εκτός του Πανθεσσαλικού, αφού αρνείται να συνδράμει τις 70.000 ευρώ που ζήτησε ο Δήμος Βόλου για να καλύψει μέρος των εξόδων που απαιτούνται για να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες στο γήπεδο και περιμένει απάντηση μέχρι τη Δευτέρα, αφού μέχρι την επόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου θα πρέπει να ενημερωθεί και ο τηλεοπτικός πάροχος του θεσμού για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό.

Παρά το εκβιαστικό δίλλημα που προσπάθησε να θέσει στις δυο φιναλιστ αλλά και στον Άρη η ΕΠΟ, η θέση των κιτρινόμαυρων γύρω από την έδρα του τελικού παραμένει ακλόνητη και επιβεβαιώθηκε εκ νέου μετά την επιστολή της Ομοσπονδίας, από τον ίδιο τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ τηρεί την ίδια στάση και δηλώνει κατηγορηματικά ότι πρέπει να γίνει ότι λέει η προκήρυξη. Δηλαδή να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό με κόσμο. 

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Αν δεν μπορούν να το έχουν έτοιμο όπως όφειλαν να το έχουν από καιρό τότε και πάλι Βόλο χωρίς κόσμο. ΟΑΚΑ όχι. Τελικός μόνο στο Βόλο. Αυτό λέει η προκήρυξη αυτό επιβάλει η ισονομία», καταλήγει.