Άρης: Να μην… τριτώσει το κακό
i

©intime

Άρης: Να μην… τριτώσει το κακό

Αλέξης Σαββόπουλος 10:44 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 12.04.2024

Ο διπλός στόχος της ομάδας του Μάντζιου στα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι να σπάσει το σερί των δυο αγώνων χωρίς βαθμό και χωρίς… σκορ.

Ο Άρης έχει μπροστά του δυο συνεχόμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ, εκτός έδρας την Κυριακή και στο Κλεάνθης Βικελίδης την επόμενη αγωνιστική και μαζί την ευκαιρία να σπάσει το σερί των δυο ηττών από τις οποίες προέρχεται στα playoffs. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ηττήθηκε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα, κι αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει τόσο συχνά μέσα στη σεζόν. Να μην κερδίσει, ή να μην φέρει τουλάχιστον ισοπαλία σε δυο σερί αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά κατά την οποία ο Άρης είχε δυο σερί ήττες στη Super League, ήταν μόλις στην εκκίνηση της φετινής σεζόν. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε χάσει από ΟΦΗ και Λαμία αντίστοιχα, ήττες που οδήγησαν και στην αποπομπή του Τόλη Τερζή.

Με τις δυο ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Άρης… ισοφάρισε τα δυο σερί αρνητικά αποτελέσματα, με την υποσημείωση ασφαλώς ότι μιλάμε για παιχνίδια με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, όπως αυτά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Το ακόμη πιο άσχημο για τον Άρη ήταν, ότι στα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, για πρώτη φορά φέτος στη Super League, έμεινε άσφαιρος σε δυο σερί παιχνίδια. Και αν κόντρα στον Ολυμπιακό, η εικόνα του δεν προδιέθετε για κάτι καλύτερο, δεν ισχύει το ίδιο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο έκανε 16 τελικές, αλλά ήταν αναποτελεσματικός. Κόντρα στην ΑΕΚ λοιπόν, ο στόχος είναι διπλός. Και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να βρει εκ νέου δίχτυα.

Παραμένει ακατάλληλο το γήπεδο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας – Κεκλεισμένων το Βόλος – Ατρόμητος!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:51 - 10.04.2024

Παραμένει ακατάλληλο το γήπεδο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας – Κεκλεισμένων το Βόλος – Ατρόμητος!

Στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί πάλι αγώνας χωρίς κόσμο. Δεν θα υπάρχουν οπαδοί στο Βόλος - Ατρόμητος, τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον τελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός - Άρης.