Άρης: Η διαχείριση του Μπράμπετς εν όψει ΑΕΚ

Γιάκουμπ Μπράμπετς

i

Intime

Άρης: Η διαχείριση του Μπράμπετς εν όψει ΑΕΚ

Πως σκοπεύει ο Μάντζιος να αποφορτίσει σωματικά και ψυχολογικά τον Τσέχο εν όψει ΑΕΚ. Τι ισχύει με τον έτερο Τσέχο.

Ο Μπράμπετς ήταν ο μοιραίος παίκτης του Άρη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δυο δικά του λάθη χάρισαν μια νίκη που δεν δικαιούταν βάσει εικόνας η αθηναϊκή ομάδα. Το club σύσσωμο στήριξε τον Τσέχο αμυντικό μετά το ματς στα αποδυτήρια και πολύ ορθά έπραξε αφού μια κακή μέρα στη δουλειά δεν μπορεί να ακυρώσει τρία χρόνια συνέπειας και σιγουριάς στα μετοπισθεν. 

Το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ήταν το τρίτο 90λεπτο για τον Μπράμπετς και μάλιστα σε διάστημα μιας εβδομάδας και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τον διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ, σε συνδυασμό με την καλή βραδιά που είχε με τον Παναθηναϊκό. Είναι πιθανό να θελήσει και να τον ξεκούραστη αλλά και να τον αποφορτίσει ψυχολογικά. 

Η επιστροφή του Φραν Βέλεθ στις προπονήσεις και η διαθεσιμότητα που δηλώνει για τον αγώνα της Κυριακής, διευκολύνει τον έλληνα τεχνικό στην περίπτωση που θελήσει να ξεκουράσει τον Τσέχο, με δεδομένο ότι είναι ξεκούραστος και ο Ρόουζ. Ένα ακόμη ερωτηματικό είναι η διαχείριση και του Νταριντα που ζήτησε ο ίδιος αλλαγή με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του Άρη θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Τσέχο και αν κρίνει ότι πρέπει να τον προφυλάξει θα τον κρατήσει στον πάγκο.