Ασπίδα απο Καρυπίδη και Μάντζιο στον Μπράμπετς
i

Μπράμπετς@intime

Ασπίδα απο Καρυπίδη και Μάντζιο στον Μπράμπετς

Αλέξης Σαββόπουλος 22:17 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 07.04.2024

Οι δυο άνδρες έσπευσαν αμέσως στα αποδυτήρια να παρηγορήσουν τον Τσέχο και να τον καλύψουν για τα λάθη που κόστισαν στην ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς έγινε άθελά του ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην ήττα του Αρη από τον Παναθηναϊκό αφού απο δικό του ολέθριο λάθος προήλθε το 0-1 και με δικό του αυτογκόλ η αθηναϊκή ομάδα κλείδωσε το τρίποντο. Ο Τσέχος ήταν απαρηγόρητος, όμως από την πρωτη στιγμή όλος ο Αρης… έπεσε πάνω του για να τον στηρίξει ψυχολογικά. Πρώτος και καλύτερος ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, που κατέβηκε στα αποδυτήρια και μόλις είδε τον Μπράμπετς, έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον παρηγορήσει, λέγοντάς του ότι: “Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, όλοι κάνουμε λάθη, συνεχίζουμε” του είπε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ακης Μάντζιος που άπλωσε ασπίδα προστασίας στον κεντρικό του αμυντικό χρησιμοποιώντας παρόμοια λόγια εμψύχωσης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά την πίκρα της ήττας, και οι συμπαίκτες του τσέχου στα αποδυτ΄γρια, έσπευσαν να προσφέρουν μια μεγάλη αγκαλιά, δείχνοντας το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας.