Έτοιμο το ανοιχτό λεωφορείο του Άρη σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (pics)

Το ανοιχτό λεωφορείο του Άρη

i

© PrtScr

Έτοιμο το ανοιχτό λεωφορείο του Άρη σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:55 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 29.05.2024

Ο Άρης βρίσκεται στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση κατάκτησης, φαίνεται να έχει πάρει τα... μέτρα του.

Ο Άρης έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στους τίτλους μετά από 54 χρόνια!

Οι κιτρινόμαυροι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό (25/5, 20:30), με φόντο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» είχε ζητήσει 40 προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά η ΕΠΟ δεν ασχολήθηκε

Η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» είχε ζητήσει 40 προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά η ΕΠΟ δεν ασχολήθηκε

Στο αίτημα που είχε υποβάλλει η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» για 40 προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου δεν απάντησε η ΕΠΟ, αλλά μετά την παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Υποστράτηγου κ. Μπουλούμπαση θα δοθούν έξι συνολικά προσκλήσεις.

Μπορεί το έργο που έχει μπροστά της η ομάδα του Άκη Μάντζιου να μην είναι εύκολο, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Τις τελευταίες ώρες έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου κάποιες φωτογραφίες με το λεωφορείο που θα χρησιμοποιήσει ο σύλλογος σε περίπτωση κατάκτησης, το οποίο γράφει «Cup Winners 2023-24».

Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάτι επίσημα από την ΠΑΕ, ωστόσο είναι πιθανό σε περίπτωση νίκης κόντρα στο «τριφύλλι», οι κιτρινόμαυροι να πανηγυρίσουν πάνω σε αυτό το λεωφορείο μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς που θα περιμένουν στον Λευκό Πύργο.

Δείτε το λεωφορείο:

Μάντζιος: «Έχουμε απίστευτη ορμή και πίστη για το τρόπαιο»

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό, ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην πίστη που υπάρχει για το τρόπαιο.

«Ενας τελικός είναι τελικός, χωρίς φαβορί. Είναι θέμα μέρας, πως θα είμαστε σωματικά και πνευματικα και ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Δεν νομίζω ότι έχουν να κρύψουν κάτι οι ομάδες, η έλευση του κ. Κόντη αλλάζει κάποια δεδομένα και δεν νομίζω να εκπλήξει. Εχουμε μια απίστευτη ορμή και μια μεγάλη πίστη για να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Το τρόπαιο το θέλουν και οι δυο. Μπορει να μην είχαμε βαθμολογικό κίνητρο στα πλει οφ, αλλά διεκδικήσαμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Είναι διαφορετικό ματς ο τελικός. Μια κατηγορία μόνο του

Είναι ιδιαίτερη χαρα για τους έλληνες προπονητές, που εχουν δείξει ότι μπορούν αλλά δεν τους εμπιστεύονται εύκοία. Καλό θα ήταν να είχαμε και τον κόσμο μαζι μας. Οταν υπάρχει προκήρυξη ξεκάθαρη δεν μπορώ να καταλάβω ενώ έχεις τόσους μήνες, γιατί δεν θα υπάρχει κόσμος τις εξέδρες. Η ευθύνη βαραίνει όλους, και την ΕΠΟ και την Πολιτεία».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει ομάδα στην Κύπρο: «Και αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οποιοσδήποτε θέλει να το κάνει αυτό. Ίσως κάποια στιγμή να έρθει”. Για την τελευταία φορά που είχε προκριθεί ο Άρης στα πέναλτι (πριν από την ΑΕΚ φέτος), στην οποία ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό και είχε βάλει εκείνος το πέναλτι: “Με πήγες πολλά χρόνια πίσω. Δεν ξέρω αν είναι σημάδι. Μακάρι να είναι για να πάρουμε το Κύπελλο εμείς».