Μάντζιος: «Εχουμε απίστευτη ορμή και πίστη για το τρόπαιο»
i

@intime

Μάντζιος: «Εχουμε απίστευτη ορμή και πίστη για το τρόπαιο»

Αλέξης Σαββόπουλος 16:33 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 29.05.2024

Τι δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Αρη και γιατί θεωρεί ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εκπλήξεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Αρη.

Αρχικά ρωτήθηκε για το ρόλο που παίζει η ισορροπία στα μταξύ τους παιχνίδια και αν υπάρχει φαβορί: “Ενας τελικός είναι τελικός, χωρίς φαβορί. Είναι θέμα μέρας, πως θα είμαστε σωματικά και πνευματικα και ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Δεν νομίζω ότι έχουν να κρύψουν κάτι οι ομάδες, η έλευση του κ. Κόντη αλλάζει κάποια δεδομένα και δεν νομίζω να εκπλήξει. Εχουμε μια απίστευτη ορμή και μια μεγάλη πίστη για να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη”.

Τι ρόλο έπαιξαν τα playoffs για τον Αρη όσον αφορά την πτοετοιμασία "Το τρόπαιο το θέλουν και οι δυο. Μπορει να μην είχαμε βαθμολογικό κίνητρο στα πλει οφ, αλλά διεκδικήσαμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Είναι διαφορετικό ματς ο τελικός. Μια κατηγορία μόνο του”.

Η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» είχε ζητήσει 40 προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά η ΕΠΟ δεν ασχολήθηκε

Η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» είχε ζητήσει 40 προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά η ΕΠΟ δεν ασχολήθηκε

Στο αίτημα που είχε υποβάλλει η Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» για 40 προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου δεν απάντησε η ΕΠΟ, αλλά μετά την παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Υποστράτηγου κ. Μπουλούμπαση θα δοθούν έξι συνολικά προσκλήσεις.

Για το γεγονός ότι στον τελικό βρίσκονται δυο έλληνες προπονητές κια τι σημαίνει αυτό είπε “Είναι ιδιαίτερη χαρα για τους έλληνες προπονητές, που εχουν δείξει ότι μπορούν αλλά δεν τους εμπιστεύονται εύκοία. Καλό θα ήταν να είχαμε και τον κόσμο μαζι μας. Οταν υπάρχει προκήρυξη ξεκάθαρη δεν μπορώ να καταλάβω ενώ έχεις τόσους μήνες, γιατί δεν θα υπάρχει κόσμος τις εξέδρες. Η ευθύνη βαραίνει όλους, και την ΕΠΟ και την Πολιτεία”.

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει ομάδα στην Κύπρο: “Και αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οποιοσδήποτε θέλει να το κάνει αυτό. Ίσως κάποια στιγμή να έρθει”. Για την τελευταία φορά που είχε προκριθεί ο Άρης στα πέναλτι (πριν από την ΑΕΚ φέτος), στην οποία ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό και είχε βάλει εκείνος το πέναλτι: “Με πήγες πολλά χρόνια πίσω. Δεν ξέρω αν είναι σημάδι. Μακάρι να είναι για να πάρουμε το Κύπελλο εμείς”.