Αρης: Ενδεκάδα με Μάνου Γκαρθία βασικό κόντρα στη Νίκη Βόλου-Επιστροφή και για Κουέστα
i

©intime

Αρης: Ενδεκάδα με Μάνου Γκαρθία βασικό κόντρα στη Νίκη Βόλου-Επιστροφή και για Κουέστα

Αλέξης Σαββόπουλος 16:59 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 24.01.2024

Ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Ισπανός ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός. Μπράμπετς, Μοντίγια, Ντουκουρέ και Σαβέριο επιστρέφουν στην 11άδα. Στον πάγκο ο Σουλεϊμάνοφ, βασικός ο Φετφατζίδης.

Μετά από δυο παιχνίδια στα οποία ο Μάνου Γκαρθία αγωνίστηκε ως αλλαγή, έφτασε η στιγμή να πάρει και το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός. Ένα χρόνο μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Ισπανό στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την Νίκη Βόλου, πίσω από τον Μορόν. Στην ενδεκάδα επανέρχεται και ο Κουέστα αντί του Χουτεσιώτη. 

Ο Έλληνας τεχνικός έχει άλλα τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. ο Μπράμπετς που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, παίρνει τη θέση του Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας, προκειμένου ο Γάλλος να πάρει ανάσες και να αγωνιστεί αυτός το Σάββατο στην Κηφισιά, που ο Τσέχος είναι δηλωμένος να εκτίσει την τιμωρία του. Στο βασικό σχήμα επιστρέφει και ο Κίκε Σαβέριο που θα πάρει τη θέση του Παναγίδη στη μία πλευρά της επίθεσης, ενώ την άλλη θα καλύψει ο Φετφατζίδης με τον Σουλεϊμάνοφ να μένει στον πάγκο.

Νέο πρόσωπο και ο Σεικ Ντουκουρέ που θα αγωνιστεί δίπλα στον Νταρίντα με τον Βερστράτε να μένει στον πάγκο. Στο βασικό σχήμα διατηρείται ο ένας απο τους δυο πλάγιους μπακ, ο Φεράρι και τη θέση του Οντουμπάτζο παίρνει ο Μοντόγια..