Αρης: Ενδεκάδα με πολλές αλλαγές κόντρα στην Κηφισιά

Άκης Μάντζιος

i

© Intime

Αρης: Ενδεκάδα με πολλές αλλαγές κόντρα στην Κηφισιά

Αλέξης Σαββόπουλος 18:49 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 27.01.2024

Φουλ του ροτέισον απο τον Μάντζιο που κρατάει στον πάγκο Μορόν, Νταρίντα και Σαβέριο. Οκτώ συνολικά οι αλλαγές. Φορ ο Σαμόρα.

Αρκετα εκτεταμένο ροτέισον κάνει ο Ακης Μάντζιος στο παιχνίδι με την Κηφισιά, αφού σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλυ της περασμένης Τετάρτης κόντρα στη Νικη Βόλου, μόνο οι Φαμπιανο, Μοντόγια και Φετφατζίδης διατηρούνται στο βασικό σχήμα και συνολικά τα νέα πρόσωπα είναι οκτώ.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είναι κάτω από το τέρμα αφού ο Κουέστα είναι εκτός αποστολής. Ο Οντουμπάτζο επιστρέφει στο δεξί άκρο στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Μοντόγια πηγαίνει στο αριστερό στη θέση του Φεράρι. Νέο πρόσωπο και ο Ρόουζ, που μετά από ένα διάλλειμα ενός αγώνα, επιστρέφει και θα παίξει δίπλα στον Φαμπιάνο με δεδομένη την απουσία λόγω τιμωρίας του Μπράμπετς.

Στη μεσαία γραμμή, δυο είναι τα νέα πρόσωπα για τον προπονητή του Αρη. Οι Τζούρασεκ και Βερστράτε επιτρέφουν στο βασικό σχήμα και ο Φετφατζίδης που διατηρείται ακλόνητος θα παίξει πίσω από τον φορ με τον Νταρίντα να μένει στον πάγκο για ανάσες. Στην επίθεση ο Σουλεϊμάνοφ θα είναι στο δεξί άκρο, ο Μενέντες στο αριστερό και ο Σαμόρα θα πάρει τη θέση του Μορόν που μένει στον πάγκο.

Ο Άρης θα γίνει ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που θα παίξει στο Ντουμπάι - Το ANGT ξεκίνησε στην Ποντγκόριτσα και θα ολοκληρωθεί στο Βερολίνο
EUROLEAGUE

15:52 - 27.01.2024

Ο Άρης θα γίνει ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που θα παίξει στο Ντουμπάι - Το ANGT ξεκίνησε στην Ποντγκόριτσα και θα ολοκληρωθεί στο Βερολίνο

Η αναπτυξιακή λίγκα της EuroLegue που τιτλοφορείται ως Adidas Next Generation Tournament και αφορά στις ομάδες Εφήβων (έως 18 ετών) ξεκίνησε με τα προκριματικά στην Ποντγκόριτσα. Θα συνεχιστεί στο Βελιγράδι (1-3/3), ακολούθως στο Ντουμπάι (22-24/3) με την συμμετοχή του Άρη και θα ολοκληρωθούν στο Παρίσι εκεί που θα εμφανιστούν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Όλοι θα διεκδικούν την πρόκριση στο Final Four που (επίσης) θα γίνει στο Βερολίνο.