Mε απουσίες η Κηφισιά κόντρα στον Άρη

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν

i

© Intime

Mε απουσίες η Κηφισιά κόντρα στον Άρη

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν έκανε γνωστή την αποστολή της Κηφισιάς για το ματς με τον Άρη, στην οποία υπάρχουν αρκετοί απόντες.

Η Κηφισιά έχει δύσκολη αποστολή το βράδυ του Σαββάτου (27/1), αντιμετωπίζοντας τον Άρη στην έδρα της, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Ντέιβιντ Νίλσεν έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του, η οποία θα έχει αρκετές απουσίες. 

Ειδικότερα, ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κλωναρίδη, Σναϊντερλάν, Παπασάββα, Πρίτσα και τον ανέτοιμο Τζακ Ιπαλίμπο. Παράλληλα, ο Νίλσεν αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Μασούρα, Βαφέα, Μποτία, Νίνη και Λούμορ. 

Αντίθετα, στις επιλογές επιστρέφει ο Ογκουντούρ Κρίστινσον, ο οποίος θα δώσει λύση στην ομάδα του όσον αφορά τα γκολπόστ. Ο Ισλανδός τραυματίστηκε στο παιχνίδι του συλλόγου με τον Ολυμπιακό, εντούτοις ξεπέρασε το πρόβλημά του και επιστρέφει στα πλάνα του προπονητή του. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η Κηφισιά στην ενημέρωσή της: 

«Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη (Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 20:00) για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Ντέιβιντ Νίλσεν ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Αμυντικοί: Λοΐκ Λαντρ, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Μάνος Σμπώκος.

Μέσοι: Νίκος Πέιος, Φαμπιάν Αντούνες, Ίλιαν Ίλιεφ, Φακούντο Σολόα, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν».