Viral η αντίδραση του πρώην τεχνικού του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ και δημοσιογράφου για την ιστορική πρόκριση της Συρίας (vid)
i

© PrtScr

Viral η αντίδραση του πρώην τεχνικού του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ και δημοσιογράφου για την ιστορική πρόκριση της Συρίας (vid)

Στέλιος Βαρδάκης • 16:55 - 24.01.2024

Τον γύρο του κόσμου έκανε η σκηνή με το κλάμα του δημοσιογράφου και του μεταγραστή του πρώην προπονητή του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ιστορία έγραψε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Συρίας, η οποία κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση νοκ-άουτ του Asian Cup

Ο προπονητής της ομάδας, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, στην συνέντευξη μετά το τέλος του ματς σε φανερά συγκινημένο κλίμα, αποθέωσε τους παίκτες της ομάδας του, με τον μεταφραστή της ομάδας και τον δημοσιογράφο που βρισκόταν εκεί να ξεσπάνε σε κλάματα. 

Το εντυπωσιακό είναι ότι η ομάδα του πρώην προπονητή του Άρη, κατάφερε να πάρει τη πρόκριση έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ στη διοργάνωση έως τώρα.

Δείτε το στιγμιότυπο:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόκριση. Είμαι περήφανος για τους παίκτες, επειδή κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες και δεν δίστασαν να κάνουν θυσίες. Μπήκαμε στο παιχνίδι με έναν σκοπό: Να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ, αλλά να προχωρήσουμε όσο μακρύτερα γίνεται στη διοργάνωση», ανέφερε ο Κούπερ.