Ώρα Κυπέλλου για Άρη και Νίκη Βόλου - Να δικαιολογήσουν τον τίτλο του φαβορί θέλουν οι «κιτρινόμαυροι»

Άρης - Νίκη Βόλου

i

© Intime

Ώρα Κυπέλλου για Άρη και Νίκη Βόλου - Να δικαιολογήσουν τον τίτλο του φαβορί θέλουν οι «κιτρινόμαυροι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:06 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 24.01.2024

Άρης και Νίκη Βόλου θα κοντραριστούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (24/1, 18:00), στο πλαίσιο του πρώτου ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ, ο Άρης καλείται να ξεπεράσει ακόμη ένα εμπόδιο στον δρόμο προς τον τελικό Κυπέλλου.

Για την προημιτελική φάση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κοντραριστεί με τη Νίκη Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (24/1, 18:00), σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τρίτη (30/1, 19:00) στο Πανθεσσαλικό, ενώ να θυμίσουμε πως πλέον δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Πριν μερικά 24ωρα οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πλέον αναζητούν την επιστροφή στις νίκες. Από την άλλη, η Νίκη Βόλου ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την σπουδαία πρόκριση κόντρα στον Λεβαδειακό στον προηγούμενο γύρο του θεσμού.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός για τον Άρη έμειναν οι Ρόουζ και Τζούρασεκ, ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πέττα, Μπαχανάκ, Μιράντα και Μπουργάνη.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Ναά, Κυριακίδης, Κουτσιμπανάς, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Βουκελάτος, Πολίτης, Κρητικός, Λεονάρντο, Τζιώρας, Μπάλλας.

Πιθανές ενδεκάδες

Άρης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης - Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Φεράρι - Ντουκουρέ, Νταρίντα- Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μανού Γκαρθία, Μορόν

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης - Κυριακίδης, Αναστασίου, Στίκας, Γαβριηλίδης - Πολίτης, Ανδρέου - Λεονάρντο, Τζιώρας, Κάσσος - Λίταινας

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Αχιλλέας Νίκζας (Λάριας)

4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας)