Η αποστολή της Νίκης Βόλου για το παιχνίδι με τον Άρη
i

© Intime

Η αποστολή της Νίκης Βόλου για το παιχνίδι με τον Άρη

Sportal newsroom 18:02 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 23.01.2024

Ο Δημήτρης Ελυθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ραφαήλ Πέττα και Πατρίκ Μπάχανακ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη.

Η Νίκη Βόλου φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» το απόγευμα της Τετάρτης (24/1, 18:00) για το πρώτο ματς των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλοί ξεπέρασαν το εμπόδιο του Λεβαδειακού στους «16», νικώντας με 1-0, ενώ ο Άρης έκανε την υπέρβαση και άφησε εκτός την νταμπλούχο Ελλάδας, ΑΕΚ, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και το 0-0 του πρώτου αγώνα στην «OPAP Arena».

Την Τρίτη (23/1) η Νίκη Βόλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πολύ απαιτητικό παιχνίδι στο Χαριλάου και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του. Από αυτή εκτός έμειναν οι τραυματίες Πέττας και Μπάχανακ.

Αναλυτικά η αποστολή της Νίκης Βόλου: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Ναά, Κυριακίδης, Κουτσιμπανάς Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Βουκελάτος, Πολίτης, Κρητικός, Ριβέιρο, Τζιώρας, Μπάλλας.

Άρης: Ατομικό για Κουέστα και Τζούρασεκ

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Άρης επέσγτρεψε στο γήπεδο και ξεκίνησε την μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη στο Βικελίδης. Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Χουλιάν Κουέστα που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, και η συμμετοχή τους θα κριθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση της ομάδας. 

Εκτός παραμένουν ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό που έκανε θεραπεία και ατομικό, και ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που ανέβασε ρυθμό, και συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης, αλλά ούτως ή άλλως είναι δηλωμένος να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής με την Κηφισιά. Αντίθετα στις προπονήσεις επέστρεψε ο Λούκας Ρουπ αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δύσκολα θα μπει στο πλάνο του Μάντζιου.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του εντός αγώνα της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου (24/01, 18:00), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson (1η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.