Άρης: Πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τον Ματαρίτα
i

©intime

Άρης: Πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τον Ματαρίτα

Κοντά στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κοσταρικανό αριστερό μπακ βρίσκεται ο Άρης.

Ήλθον, είδον και απήλθον. Κάπως έτσι μπορεί με συντομία να περιγράψει κανείς, το βραχύβιο, όπως όλα δείχνουν πέρασμα του Ρόναλντ Ματαρίτα από τον Άρη. Ο διεθνής Κοσταρικανός, εδώ και καιρό δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άκη Μάντζιου, και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ακόμη και όταν ο Φράνκο Φεράρι ήταν εκτός με τραυματισμό για περίπου δυο μήνες. Είναι ενδεικτικό ότι η τελευταία του εμφάνιση καταγράφεται στις 27 Σεπτεμβρίου στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή πριν από τέσσερις μήνες. Έκτοτε βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας και είναι ζήτημα ημερών να λυθεί και το συμβόλαιό του.

Αρης: Το μετέωρο βήμα του Ματαρίτα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:48 - 21.11.2023

Αρης: Το μετέωρο βήμα του Ματαρίτα

Η τιμωρία στο ξεκίνημα της σεζόν, ο τραυματισμός και η ελάχιστος χρόνος συμμετοχής εγείρουν ήδη αμφιβολίες για το επίπεδο αγωνιστικής επάρκειας του Κοσταρικανού εν όψει Ιανουαρίου.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε μια προσπάθεια να βρεθεί ομάδα να παραχωρηθεί έστω δανεικός, αλλά δεν κατέστη εφικτό και πλέον οι δυο πλευρές συζητούν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο Ματαρίτα έχει άλλα 2,5 χρόνια συμβόλαιο και είναι θετικός να αποχωρήσει λαμβάνοντας μια μικρή αποζημίωση. Ο Ματαρίτα ήταν αρχικά η βασική επιλογή του Άρη για το αριστερό άκρο της άμυνας, αγωνίστηκε και στα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα προκριματικά του Conference league, αλλά η τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών που… κουβαλούσε από την Ντνίπρο σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς, τον έθεσαν στο περιθώριο και όπως όλα δείχνουν και εκτός ομάδας. 

Αυτό που μένει να φανεί, μόλις επισημοποιηθεί η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, είναι αν ο Άρης θα καλύψει το κενό του Ματαρίτα με μια προσθήκη τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών ή θα πορευτεί ως το τέλος της σεζόν με τον Μοντόγια να αγωνίζεται μαζί με τον Φεράρι στα αριστερά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Μάτια» του ΝΒΑ στο Άρης-Μπουρζ για χάρη του next big thing του ευρωπαϊκού μπάσκετ
EUROCUP

13:10 - 23.01.2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Μάτια» του ΝΒΑ στο Άρης-Μπουρζ για χάρη του next big thing του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Μπουρζ στο Αλεξάνδρειο την ερχόμενη Τετάρτη (24/01) και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal στο Παλέ αναμένονται αρκετοί scouts του ΝΒΑ, προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης το next big thing του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Ζακαρί Ρισασέ.