Στην ΚΕΔ η επιστολή του Άρη, ζητάει μόνο Έλληνες διαιτητές
i

@intime

Στην ΚΕΔ η επιστολή του Άρη, ζητάει μόνο Έλληνες διαιτητές

Αλέξης Σαββόπουλος 17:29 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 22.01.2024

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έκανε πράξη τα λεγόμενά της μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και έστειλε στην ΚΕΔ επιστολή με την οποία ζητάει μόνο έλληνες διεθνείς διαιτητές στους αγώνες της.

Ο Αρης διαμαρτυρήθηκε χθες για την διαιτησία του Δανού ρέφερι του αγώνα με τον Ολυμπιακό με δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Παντελή Ζουμπούλη που έλεγε ότι: «Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, είναι εφεύρεση του Δανού διαιτητή και αύριο η ΠΑΕ Άρης θα στείλει επιστολή στην ΚΕΔ στην οποία θα ζητάει τον ορισμό μόνο Ελλήνων διαιτητών». 

Οπερ και εγένετο σήμερα, αφου όπως ενημέρωση η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, πριν από λίγο εστάλει η επιστολή στην ΚΕΔ, σύμφωνα με την οποία ο Αρης ζητάει στα παιχνίδια του να σφυρίζουν μόνο έλληνες διεθνείς διαιτητές. Κάτι που προφανώς σημαίνει ότι επιθυμεί αυτό να συμβαίνει ακόμη και στα ντέρμπι όπου συνήθως ορίζονται αλλοδαποί διαιτητές. Θυμίζουμε ότι παλιότερα, με αφορμή διαιτησίες τους σε αγώνες του Αρη, η κιτρνόμαυρη ΠΑΕ είχε ζητησει την εξαίρεση των Σιδηρόπουλου και Παπαπέτρου.

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Μάντζιο: «Πέναλτι... εφεύρεση!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:40 - 21.01.2024

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Μάντζιο: «Πέναλτι... εφεύρεση!»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αναφέρθηκε στο πέναλτι από το οποίο ήρθε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών, το οποίο χαρακτήρισε... εφεύρεση.