Αρης: Η αναγκαία ενίσχυση που θα αυξήσει τις πιθανότητες στο κύπελλο
i

@intime

Αρης: Η αναγκαία ενίσχυση που θα αυξήσει τις πιθανότητες στο κύπελλο

Αλέξης Σαββόπουλος 13:11 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 23.01.2024

Ο Αρης κάνει την ύστατη προσπάθεια να προσθέσει 2-3 παίκτες σε θέσεις που δεδομένα έχει ανάγκη. Κρίσιμα τα προσεχή 24ωρα.

Ο Ακης Μάντζιος έχει δεχθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα την ίδια ερώτηση που αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση και η απάντησή του είναι πάντα λακωνική και στο ίδιο μήκος κύματος. Ότι περιμένει να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να γίνει πιο συγκεκριμένος. Ό,τι είναι να πει στο κομμάτι αυτό ο Έλληνας τεχνικός, το έχει πει κατ΄ ιδίαν στον Θόδωρο Καρυπίδη, στις κουβέντες που κάνουν για όλα τα θέματα τους τελευταίους μήνες.

Σε αυτές ο προπονητής του Αρη έχει ζητήσει την απόκτηση 2-3 παικτών, με προτεραιότητα στη θέση του φορ που το πρόβλημα είναι μεγάλο και ο Μορόν μοιάζει σαν την καλαμιά στον κάμπο. Ο προχθεσινός αγώνας με τον Ολυμπιακό, ο έκτος απο το ξεκίνημα του 2024, φανέρωσε για μια ακόμη φορά την ανάγκη για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Για δυο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την ένδεια των επιλογών που στερούν απο τον Μάντζιο τη δυνατότητα να ξεκουράσει τους βασικούς ή να αντιμετωπίσει κάποιο τραυματισμό ή τιμωρία, που συνεχώς ανακύπτουν λόγω των παιχνιδιών αν 3-4 μέρες. Ο δεύτερος έχει να κάνει με αυτά που… έπονται.

Ο Αρης έχει μπροστά του ένα πιο βατό μονοπάτι στο κύπελλο και για να αυξήσει τις πιθανότητές του να φτάσει ως τον τελικό τουλάχιστον, θα χρειαστεί 2-3 ποιοτικές προσθήκες. Οι θέσεις είναι λίγο- πολύ γνωστές, έχουν ειπωθεί αρκετές φορές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν  κάποιες απαντήσεις και θέλουν μέσα στην εβδομάδα να έχουν καταλήξει, όπως επίσης είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν αρκετές αξιόλογες επιλογές για τη θέση του φορ και μια αντικειμενική δυσκολία στην εξεύρεση του παίκτη που ταιριάζει στο μεσομακροπρόθεσμο πλάνο που υπάρχει για την κάλυψη της θέσης.