Η απορία και το… ξενέρωμα των ξένων παικτών
i

©intime

Η απορία και το… ξενέρωμα των ξένων παικτών

Αλέξης Σαββόπουλος 09:53 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 13.12.2023

Οι ερωτήσεις των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών του Άρη για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και η απογοήτευση για το ότι θα παίξουν σε άδειο γήπεδο τα ντέρμπι που έρχονται.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αρχικά με την αποχή των διαιτητών και στη συνέχεια με τα επεισόδεια που οδήγησαν στις αποφάσεις της κυβέρνησης για κλείσιμο των θυρών στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ για δυο μήνες, έχουν… ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη και έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Οι πρωτόγνωρες για τους ξένους καταστάσεις που βιώνει για μια ακόμη φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν γίνεται φυσικά να αφήσουν ανεπηρέαστους και τους αρκετούς ξένους που παίζουν ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Στον Άρη, για παράδειγμα είναι η συντριπτική πλειοψηφία και είναι λογικό να αποτελεί τις τελευταίες μέρες το βασικό θέμα συζήτησης. Το αρχικό συναίσθημα και η απορία. Γιατί συμβαίνει αυτό

Οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές της ομάδας ρωτούν να μάθουν πληροφορίες από τους ελάχιστους Έλληνες του ρόστερ καθώς και τα μέλη του τεχνικού τιμ και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και εκφράζουν την απορία τους με μια δόση έκπληξης για την απόφαση να παίζουν δίχως κόσμο στις κερκίδες για τους επόμενους δυο μήνες.

Οι παίκτες του Αρη, περίμεναν πως και πως τα κρίσιμα παιχνίδια που έχει να δώσει ο Άρης μέσα στον Ιανουάριο και φυσικά να ζήσουν την ατμόσφαιρα ενός τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ για το κύπελλο, σε ένα γεμάτο γήπεδο και δεν κρύβουν το… ξενέρωμά τους για την εξέλιξη αυτή και το γεγονός ότι θα βιώσουν τα ντέρμπι που έρχονται σε άδειες και παγωμένες εξέδρες.