Άρης: Οι νέες ημερομηνίες ορόσημο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου
i

@intime

Άρης: Οι νέες ημερομηνίες ορόσημο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

Αλέξης Σαββόπουλος 10:32 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 12.12.2023

Οι κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους λιγότερο από ένα μήνα πριν από τα καθοριστικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο ώστε να καλύψουν τα γνωστά εδώ και καιρό κενά στο ρόστερ.

Ο Γενάρης ήταν εκ προοιμίου για τον Άρη ένας μήνας με πολύ σημαντικά παιχνίδια αε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα νέα δεδομένα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης δεν διαφοροποιούν την κατάσταση, πέρα από το επιζήμιο γεγονός  ότι θα δώσει τα κρίσιμα αυτά παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ δίχως κόσμο.Μάλιστα η μετάθεση του πρώτου ντέρμπι για το 2024 με τον ΠΑΟΚ κατά λίγες μέρες (7 Ιανουαρίου) και κατ´ επέκταση και αυτό με τον Ολυμπιακό, προσφέρει το χρονικό περιθώριο, έστω και μικρό στον Άρη, να κάνει τις προσθήκες που χρειάζεται στο ρόστερ του, ώστε να εμφανιστεί πιο… γεμάτος στα και καθοριστικά παιχνίδια του πρώτου μήνα του νέου έτους, μεταξύ αυτών και τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ για το κύπελλο. 

Οριστικό: Χωρίς κόσμο τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο

Οριστικό: Χωρίς κόσμο τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, διευκρίνισε πως και τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στα οποία τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

Ο Άρης έχει μπροστά του τρεις εβδομάδες και ένα στοίχημα να κερδίσει. Να καταφέρει στο διάστημα αυτό να βρει τους τρεις τουλάχιστον παίκτες που θέλει ο Μάντζιος ((φορ, αριστερό εξτρέμ και αριστερό μπακ),και να τους φέρει έγκαιρα στη Θεσσαλονίκη. Οι ανάγκες είναι γνωστές εδώ και καιρό. Μένει να φανεί το επίπεδο προεργασίας που έχει υπάρξει από τους υπεύθυνους για τις μεταγραφές και η δυνατότητα επίτευξης συμφωνιών.Για τον προπονητή του Άρη το ιδανικό σενάριο θα ήταν να έχει τους νέους παίκτες στη διάθεση του, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ποδοσφαιριστές ενεργούς που θα ενσωματωθούν άμεσα. Όπως περίπου έγινε για παράδειγμα με τις περιπτώσεις των Νταριντα και Ρουπ.