Οριστικό: Χωρίς κόσμο τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο

Το Κύπελλο Ελλάδας

i

© Intime

Οριστικό: Χωρίς κόσμο τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο

Sportal newsroom 14:15 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 11.12.2023

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, διευκρίνισε πως και τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στα οποία τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με διευκρίνησή του γνωστοποίησε ότι πως και τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στα οποία τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για το Κύπελλο θα γίνουν χωρίς θεατές, τουλάχιστον έως τις 12 Φεβρουαρίου.

«Επισημαίνεται ότι το μέτρο της απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και της παρουσίας θεατών έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2024, όπως προβλέπεται και στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ισχύει και στους αγώνες ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και φιλικών αγώνων, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League 1) περιόδου 2023-2024.

"Η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη θα διερευνήσει σε ποια έκταση δρουν στον ευρύτερο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού συμμορίες ή εγκληματικές οργανώσεις. Ποιοι χρηματοδοτούν, ενθαρρύνουν ή υποθάλπουν αυτήν την εγκληματική δραστηριότητα. Αν υπάρχουν κάποιοι που με τα όσα υποστηρίζουν δημόσια διαπράττουν αδικήματα διέγερσης σε παράνομες πράξεις. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί το παράδοξο εκατομμύρια φιλάθλων να πληρώνουν την εγκληματική συμπεριφορά νοσηρών μειοψηφιών.

Τι θα γίνει με το Κύπελλο και τα ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης;

Τι θα γίνει με το Κύπελλο και τα ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης;

Τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, μετά από την απόφαση που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει ένα τέλος στην εγκληματική δράση οργανωμένων στρατών, οι οποίοι κατά καιρούς «ανακαλύπτουν» το βόλεϊ ή το χάντμπολ, μολύνοντας ακόμα και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

🔴Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο