Ετσι θα επιστρέψει στα γήπεδα ο κόσμος

Opap Arena

i

© Intime

Ετσι θα επιστρέψει στα γήπεδα ο κόσμος

Sportal newsroom 13:46 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 11.12.2023

Η Κυβέρνηση θέλησε να ξεκαθαρίσει τις τρεις προϋποθέσεις που υπάρχουν, ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα της Super League μετά από τις 12 Φεβρουαρίου.

Τη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, αποκόβοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον υγιή φίλαθλο κόσμο από το ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Επιπλέον, τόνισε πως ουδεμία ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Super League θα έχει κόσμο στις εξέδρες μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024. Παράλληλα, εξήγησε ποιες είναι οι τρεις προϋποθέσεις για να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα μετά από την ολοκλήρωση του διμήνου.

Μέχρι τότε θα εξεταστεί η τήρηση των ακόλουθων προϋποθέσεων:

  1. Εγκατάσταση και λειτουργία καμερών υψηλής ευκρίνειας στις προδιαγραφές της UEFA στο σύνολο των γηπέδων της Super League 1 και ταυτόχρονη απρόσκοπτη δυνατότητα ελέγχων τους και αξιοποίηση του υλικού τους από τις αρμόδιες αρχές.
  2. Σύστημα ηλεκτρονικής εισόδους φιλάθλων με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
  3. Επιπρόσθετα μέσα στο διάστημα των δύο αυτών μηνών θα ανακοινωθεί από τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού μια σειρά από διοικητικά μέτρα μεταξύ των οποίων αυτόματες κυρώσεις κατά των ομάδων σε περιπτώσεις επεισοδίων πέραν των όσων προβλέπονται στην αθλητική δικαιοσύνη.

🔴Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο