Ο ΠΑΟΚ θα παίξει όλα τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου χωρίς κόσμο!

Τούμπα

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει όλα τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου χωρίς κόσμο!

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 13:48 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 11.12.2023

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στη Τούμπα με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ χωρίς τους φιλάθλους του μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) τα μέτρα που αποφάσισε να λάβει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό με αφορμή τα επεισόδια στο ντέρμπι «αιωνίων» στο «Μελίνα Μερκούρη» που είχαν ως κατάληξη τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού. Ο άνδρας των ΜΑΤ δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό και βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Από την απόφαση λοιπόν της κυβέρνησης, μεγάλος χαμένος είναι ο ΠΑΟΚ. Μέχρι την 23η αγωνιστική που θα γίνουν οι αγώνες του πρωταθλήματος χωρίς φιλάθλους, ο «δικέφαλος του βορρά» έχει να παίξει 4 ντέρμπι: με Άρη, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Τα τρία με τις αθηναϊκές ομάδες, θα τα παίξει όπως όλα δείχνουν με τα τωρινά δεδομένα σε άδεια Τούμπα, κάτι που σίγουρα διευκολύνει το έργο των αντιπάλων του ΠΑΟΚ.

🔴Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!